LG összefoglaló a MWC-ről: új készülékek és technológiák

LG összefoglaló a MWC-ről: új készülékek és technológiák

Budapest, 2014. február 28. — Két új G Series okostelefonnal, harmadik generációs L SeriesIII telefonjaival és lenyűgöző, felhasználóbarát, új funkciók bemutatásával az LG Electronics (LG) már a Mobil Világkongresszus (MWC) előtt bejelentette, hogy 2014-ben is impozáns termékek sorával kívánja bővíteni felhasználói bázisát. Ezeket a termékeket kifejezetten úgy tervezték, hogy a világ minden táján megfeleljenek a felhasználói igényeknek. A sikeres 2013-as év után, amikor a vállalat piacra dobta a közkedvelt G2, Nexus 5 és G Flex készülékeit, az LG joggal bízik abban, hogy a 2014-es termékstratégiája is jó eladási mutatókat garantál majd.

LG MWC 2014

A legújabb készülékek mellett az LG továbbra is prioritásnak tekinti majd a prémium kategóriás, felhasználói élményt fokozó funkciók, például a Knock CodeTM bevezetését, hogy ezzel is még jobban megkülönböztesse az LG okostelefonokat a versenytársaktól. A G Pro 2-ben debütáló Knock Code lehetővé teszi, hogy a felhasználók a telefont egyszerűen a képernyőn való koppintásokkal indítsák el és zárják le. A következetes és egyedi felhasználói élmény biztosítására irányuló stratégia részeként, idén a Knock Code az LG okostelefonjainak nagy részén már alapfunkció lesz.

Knock Code : Biztonság és kényelem egyben

Mivel a legfrissebb kutatási adatok azt mutatták, hogy a felhasználók egy nap száznál is többször zárják le okostelefonjukat, az LG ezt olyan lehetőségnek látta, ahol értéket teremthet. Az először az LG G2-n bevezetett KnockOn funkcióból kialakított Knock Code-dal a felhasználók egyetlen egyszerű mozdulattal kapcsolhatják be és zárhatják le LG okostelefonjukat, úgy, hogy személyre szabott mintát „koppintanak” telefonjuk képernyőjére. A Knock Code biztonságosabb elődjénél, mivel a mintát egy üres képernyőn kell megadni, és kettő–nyolc koppintást tartalmazhat, több mint 80 000 lehetséges kombinációt kínálva. Ezen kívül fontos szempont az is, hogy a Knock Code a kijelző bármely részén megadható, egy kézzel is gond nélkül, kényelmesen használható funkció, ráadásul a Knock Code vezérlőprogram frissítés révén számos korábban piacra dobott LG okostelefonra is telepíthető.

LG G Pro 2: Az utód gazdagabb, teljesebb élményt nyújt

A G Pro 2 annak a G Pronak az utódja, amelyik tavaly elnyerte "A 2013. évi MWC legjobb okostelefonja" (Best Smartphone of MWC 2013) díjat. A G Pro 2 nem csupán az eredeti G Pro jól sikerült folytatása. A merész, 15 cm-es Full HD IPS kijelzővel, a legújabb Android 4.4 KitKat operációs rendszerrel és számos, a kategóriájában legjobb technológiával a G Pro 2 bámulatos képélménnyel büszkélkedhet. Továbbá ez az első LG okostelefon, amelybe továbbfejlesztett optikai képstabilizátorral, az Optical Image Stabilizer Plus (OIS+) technológiával kibővített, 13 MP-es fényképezőgépet építettek. A fényképezés szerelmesei értékelni fogják a G Pro 2 fejlett kép- és videoszerkesztési funkcióit.

G Pro LG

LG G2 mini: Kicsi a bors, de erős

A G2 mini, az LG első „kompakt” okostelefonja. A prémium kategóriás, felhasználói élményt fokozó funkciók, mint például a Knock Code és a Guest Mode révén a mini csaknem ugyanazt a felhasználói élményt nyújtja, mint elődje, az LG G2. A G2 minit arra tervezték, hogy 12 cm-es IPS kijelzőjével, 2440 mAh akkumulátorával és a kis méret ellenére gyors, négymagos processzorával az okostelefon-tulajdonosok egy új generációját kápráztassa el. Az LG legújabb G Series készüléke a modern formatervezés és a praktikus, felhasználói élményt fokozó funkciók tökéletes egyensúlyát nyújtja egy kompakt kialakításban, a teljesítmény feláldozása nélkül.

G2 Mini LG

LG LIII Series: Ahol a 3G a stílussal találkozik

Az LG L SeriesI és L SeriesII telefonjai világszerte óriási sikert arattak. Az új L SeriesIII várhatóan tovább folytatja az LG L Series telefonok lendületes fejlődését, különösen a gyorsan növekvő, feltörekvő piacokon. Az L40, L70 és L90 okostelefonok megtartották a termékcsalád elegáns formáit, ízléses kialakítását, fémes színeit és vékony keretét. Az L SeriesIII tagjai a legújabb Android KitKat operációs rendszerrel működnek, és a 3G szegmens által kínált legjobb felhasználói élmény garantálása érdekében prémium kategóriás, egyedi funkciók is megtalálhatók rajtuk. Az új L SeriesIII kulcsfontosságú részét képezi az LG termékstratégiájának, mellyel azokon a területeken kívánja növelni részesedését, amelyek a jövő meghatározó piacai lesznek mobil fronton.

LG LSeriesIII

Az MWC 2014 kiállítás látogatói a barcelonai Fira Gran Via központ 3-as termében élőben is megtekinthetik az LG legújabb okostelefonjait, az LG G Pro 2, a G2 mini és az L SeriesII modelleket.

A képeket érdemes nagyítva is megtekinteni, nem csak a telefonok miatt :)