Már az OVI áruházból is letölthető a Skype!

"Symbian telefonon a Skype számos előnnyel jár, így pénzt takaríthat meg és utazás közben is tarthatja a kapcsolatot. Ingyenes Skype-Skype hívások és azonnali üzenetküldés 3G-n és WiFi-n.

Megtakarítás külföldi számok hívásakor és üzenetküldéskor (SMS). Képek, videók és egyéb fájlok m egosztása a telefonról. A Skype használata WiFi zónában ingyenes. Ha mobil adatkapcsolattal használ Skype-ot, akkor a szolgáltató ezért díjat számíthat fel, ezért korlátlan adatcsomagot javaslunk." - Olvashatjuk az Ovi Store alkalmazásboltban, immár teljesen ingyen és hivatalosan. Töltsd le még ma, hiszen ingyen telefonálhatsz vele.

Hozzászólások

Háth nekem ez nem nagyon akar elindulni. Letöltöttem, fölment, elindítom, kér pár OK-t, meg hogy csatlakozzon netre, engedem neki és aztán legalább fél óráig csak a nagy kék Skype logot, meg a hátteret nézem. Aztán megunom és kikapcs.
Mondjuk mostanában amióta az új szoftvert föltettem az 5800XpM-re azóta valami gubanc van. Nem tudom újraindítani a telefont csak ha kiveszem a memóriakártyát, üres a zenelista pedig van rajta vagy 3 giga MP3, az Ovi Music player nem látja a telefonom....szóval lementegetem amit le kell és hard reset lesz belőle holnap szerintem.

Bár erről is mondták hogy érdemes kiszedni a SIM-et mert azt is formázza. De holnap muszáj lesz gyalulni mert ez így nem jó hogy nem műkszik.