Már kapható a boltokban az LG Optimus L7

Budapest, 2012. május 14. – A kategória legnagyobb, 4,3 hüvelykes kijelzőjével büszkélkedő LG Optimus L7-en a Google legújabb, Ice Cream Sandwich Android operációs rendszere fut. A készülék időtálló stílussal hódít a funkciók és könnyű használhatóság feláldozása nélkül.

Az LG Optimus L7 meglehetősen keskeny, mindössze 8,7 milliméteres, fém dekorációs éleivel és a házba simuló gombjaival megtestesíti az L-Style elegáns és formaorientált filozófiáját. A 4,3 hüvelykes, hatalmas kijelzőjén kényelmes az olvasás és bármilyen képi tartalom megtekintése.

Az LG Optimus L7 okostelefonnal a felhasználók felfedezhetik a még okosabb és gyorsabb Android Ice Cream Sandwich szoftver, a felhasználóbarát kezelőfelület és a fejlett multitasking funkciók nyújtotta előnyöket.

Az LG Optimus L7 5 MP –es automata fókuszú, LED vakus kamerát kapott, amivel pontosabb és élethűbb képeket lehet készíteni - bárhol, bármikor.

„A kifinomult külsővel és elképesztő teljesítménnyel büszkélkedő LG Optimus L7 tökéletes választás azoknak, akik számára az esztétikum és a megbízhatóság egyaránt fontos szempont okostelefon vásárlásakor.” - nyilatkozta Dr. Jong-seok Park, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója.

Legfontosabb termékjellemzők:

Chipset: MSM 7227A (Cortex A5 1GHz)
Memória: (maximum) ~2,7 GB belső tárhely / micro SD támogatás (maximum 32 GB)
Kijelző: 4,3 colos NOVA WVGA
Kamera: Hátsó 5.0 MP AF LED vakuval / Első VGA
Operációs rendszer: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Akkumulátor: 1700 mAh
Méret: 125,5 x 67 x 8,7 (mm)