Már a Nokia N8 is anyaghibás?

Még csak pár napja kapható a friss Nokia N8 készülék, máris többen jelezték, hogy kopik a készülék burkolata.

A készülék ugyebár alumíniumból van, amely való igaz, viszont a rajta található festés elég intenzíven kopik, lásd a képet. A hiba még nem jelentős, valószínű hogy csak olyanoknál jelentkezik a gond, akik tok nélkül elég intenzív életnek teszik ki készüléküket. De ezt majd meglátjuk, hiszen a Nokia E90 is anyaghibás volt.

Hozzászólások

Az N70 is kopott nem gyengén, az ezüst változat. N80 szintén. A navipad szintén. E51 navipad szintén.

N97 oldalt lévő csíkja is lekopott. :( Ja, és az oldalán a gombok is,pedig tokban volt.

A legjobban eltalált Nokia a 3210 volt.
Amúgy a Nokia a 3510-ig tudott igazi NOKIÁT csinálni. Ezek már csak utánzatok.

Peldakent a nokia 5800-as telefon szerintem az egyik legyjobb masfel eve van meg es egyaltalan nincs megkopva. Pedig starpalom eleg jol. :)

Ez az vegyetek csak Nokia-t.
Ugyan olyan tömeg termék lett mint a Suzuki.
Fapados semmirevaló telefonok.

Amúgy egyet kell értenem az előző hozzászólóval, miszerint a Nokia már fapados márkává vállt!
Régen kimondottan Nokia párti voltam, egészen 2004-ig. Addig még Nokia az Nokia volt. Azóta egy ripsz-ropsz, ropogós, taivan feelingű telefonná vált, amit nagyon sajnálok
Nem tudom mi volt az oka a leereszkedésnek. S ez már véleményem szerint nem visszafordítható.

Ha a gyártó, jelen esetben a Nokia darabonként megtud spórólni 5 dollárt a készülék összeszerelésén vagy festésén vagy a tartozékain vagy akármin akkor az 1.000.000. darab telefon legyártása után 5.000.000. dollár megtakarítás amiből szépen belehet reklámozni a terméket és még marad is belőle egy pici.
A birkák meg megveszik mert elhiszik,hogy milyen jó a készülék.Kérdem én egy ilyen sz@r minőségű telefonból mi marad 1-2 év múlva?Amint megveszed kezdhetsz gyűjteni a következő modelre, és ha szerencséd van az is ilyen magas minőségi szinvonalat fog képviselni.

Én is meg vagyok elégedve az 5800-val... Szerintem kategóriáján belül a legjobb telefon... Ja, igen és egyáltalán nem kopik, sehol! De ha egyszer elkezd kopni, akkor egy csekély összegért veszek hozzá egy elő- vagy hátlapot és ennyi... :D:D

Nekem is kopik az N97-en a csík, és a gombok is, pedig a gyári N97-hez való tokba van a teló!!!

Az N8 szerintem se egy szép telefon, az igaz hogy sokat tud de valószínű hogy ezek a dolgok, mindörökké fognak fejlődni, tehát ha valaki, pl. nem azért nem vesszi meg mert nincs pénze hanem azért mert úgy gondolja hogy holnap ugy is kijön egy jobb, akkor az soha ne vegyen telefont!
Szerintem a C7 es sokkal szebb és ami még jobb az hogy van zöld hívó és piros elutasító gomb rajta!
Az N8 rol: Kopik egy kicsit a burkolat, aki megveszi az biztos nem fogja eldobni, egyébként 1-2 év és annyi lesz az ára mint egy E66 osnak 50-60 e ft.
Utoljára annyit akarok írni, hogy ez mindörökké fog fejlődni ujabbak és ujabbak jönnek ki, anyaghibásan és tökéletesen, de egyébként lehet hogy a gyárba csinálták olcsóbb anyagból!

Nem tudom elképzelni hogy egy telefon így kopjon meg magától a zsebedben... Nem a sarkok, de még csak nem is a kiálló kamerabuborék. Ez a rész csak így tud megkopni, ha a hangerő és a billentyűzár gombok már teljesen le vannak gyalulva. Persze ha a tulajdonosának műkörmei vannak, vagy mostohán bánnak a készülékkel már elképzelhető, de akkor ne is csodálkozzanak rajta hogy kopik...