Megjelent az ESET Smart Security és az ESET NOD32 Antivirus 9-es verziója

ESET NOD32 Antivirus 9

Az ESET folyamatos fejlesztésének köszönhetően a mai napon (2015.10.14) megjelent az ESET NOD32 Antivirus és az ESET Smart Security 9-es verziója. Az aktuális kihívásokat és igényeket szem előtt tartva továbbfejlesztésre került a szoftver, így azok használata még könnyebb lett.

A felhasználói felület még átláthatóbbá vált, ráadásul a szoftverek teljes mértékben kompatibilisek az új, Windows 10 operációs rendszerrel. Emellett természetesen a többi funkció is további fejlesztéseken ment keresztül.

Internet-biztonság

Az ESET NOD32 Antivirus gyors és hatékony védelmet biztosít a vírusok, férgek, kéretlen reklámprogramok, trójaiak, rootkitek, kémprogramok és adathalász oldalak ellen.

Részletesen testre szabható

Telepítés után azonnal élvezheted a magas szintű védelmet, vagy az átlátható kezelőfelületén több mint 150 részletes beállítása segítségével akár testre is szabhatod a programot.

Könnyebb, gyorsabb

Az egészen kisméretű adatbázis frissítéseknek és a felhő alapú védelemnek köszönhetően az ellenőrzési sebesség még gyorsabb lett. Más vírusvédőkkel ellentétben az ESET NOD32 Antivirus minimálisan terheli a rendszert, így annak teljesítményére nincs negatív hatással.

Windows 10 kompatibilis

Az ESET biztonságos technológiáját már Windows 10-en is élvezheted.

Akció csak upfone.hu olvasóknak!

Az új ESET NOD32 vírusírtó család bármely alkalmazását (mobil, asztali) most 10% kedvezménnyel rendelheted meg tőlünk. Kérd e-mailben egyedi ajánlatodat: info@upfone.hu, vagy rendeld meg webáruházunkból!

Próbaverzió letöltése