Megjelent az iOS 6 untethered jailbreak

A közelmúltban nem nagyon láttunk olyan untethered módon működő jailbreaket, mely minden iOS eszközre telepíthető, de jelenleg ez szerencsére most nem így van. Az evad3rs csapat a mai napon kiadta az iOS 6 (vagy az felett) alkalmazható jailbreaket, mely akár az új 6.1-es frissítésre is azonnal telepíthető egy kattintással.

iPhone és iPad iOS 6, 6.0.1 és 6.1 untethered jailbreak ingyen

A program kezelése egyszerű: töltsd le, csomagold ki, indítsd el és kattints a Jailbreak gombra.

Tanácsok a művelet megkedése előtt:

  • Ha a készüléked még nem frissítetted fel az új iOS 6-ra, akkor egy teljes iTunes alapú Restore-t végezz el előtte, és utána jailbreakelj
  • Régi jailbreak alatt történt mentésekre figyelj, mert az új módszerrel visszatöltve gondokat okozhat
  • iTunes legyen feltelepítve a gépünkre, de a törés alatt ne használjuk
  • UltraSnow függetlenítés esetén ne jailbreakelj, hiszen a modem verzió frissülni fog, ezáltal az unlock lehetőség elveszik

Letöltés

Hozzászólások

sziasztok

jailbrackoltam az ipad 2 wifi 16 gb-s , szerintem jól működik a cydia is rajta van azzal sincs gond , de már előtte is az volt a gondom , hogy ha internetről letöltöttem egy játékot ipa fájlban rákattintottam kétszer berakta az itunsba és mikor szinkronizáltam kiírta , hogy a PL.: Pou játék feltelepítése sikertelen volt. Már nem is egy játékot megpróbáltam így felrakni , de egyik se sikerült.
mi a teendő?????

Untethered Jailbreak evasi0n 1.2

Nekem sajna 6.1.3 van fenn és ezzel nem müködik... Van erre vmi orvosság?

6.1.3-ra még nincs jailbreak, de valszeg nem kell sokat várni az új Evansion-re.

Köszönöm a gyors választ. Még az jutott eszembe hogy lehet e downgradelni a készülekét és utána talán menne a jailbreak is?! Valamint ha használt iPhone-t veszek utána tudok neten nézni IMEI alapján a készülék multjának, eredetiségének vagy hogy gyárilag függő volt e valoban?

Lehet downgradelni, azonban még a szoftver frissítés előtt le kellett volna menteni a készülék SHSH fájljait. Ha nincs ilyen, akkor nem lehet visszatenni a régi firmware-t. IMEI szám alapján mi is utána tudunk nézni a készüléknek. Ha érdekel, küldd el az IMEI számot és a Serial numbert az e-mail címünkre (Kapcsolat menüben tudsz írni).

Közben itunes-al felakartam rakni egy másik iphone 4s-re a 6.1.3at mert 5.1.1 volt rajt de azt irta ki a telepités végén hogy nem lehet kapcsolodni a szerverhez...azota se kép se hang. A kijelzös egy itunes embléma van egy nyil és egy USB kábel ábra, mintha azt akarná csatlakoztassam az itunes-ra de hiába akkor sem tudok csinálni semmit. Felajánlja a restore-t de a vége megint ugyanaz.... :(
Ezzel lehet vmit kezdeni vagy kuka a készülék?

Nem kuka, csak az Apple szerverén a telepítés előtt ellenőriznie kell a készülék szoftvert. Valami miatt nem tud kapcsolódni hozzá. Várni kell és újra próbálni. A készüléknek nincs baja.

Probáltam már tegnap is 5ször kb, meg ma is vagy 3-4szer... :( Probáljam meg másik gépen vagy laptopon esetleg?

Igen, szerintem próbáld meg.