Mobil navigációs programok egy helyen

Mivel manapság egyre több féle navigációs program létezik, ezért összeírtam a lehető legismertebb és persze legjobban használható programokat, amik a mai mobiltelefonok többségén működnek.
A navigációs programok képre kattintva az összes bejegyzésünk elérhető, a lenti linkek már régiek!

Ovi (Nokia) Maps

A Nokia Maps a Nokia saját készítésű teljesen ingyenes navigációs programja, amely jelenleg az összes Symbian 3rd és 5rd veziójú operációs rendszereken fut. Tartalmaz magyar nyelvet, magyar navigáló hangot, és világtérképet.

Garmin Mobile XT

A Garmin a legnagyobb navigációs rendszer gyártó cégek közé sorolható. Termékük a Garmin Mobile XT program, - amit igaz már nem fejlesztenek - de a program kiforrott verzió, a térképek mindig frissülnek és nagyon részletesek, ugyancsak működik Symbian 3rd és 5rd-n, szóval kiváló. Windowsra és Symbianra is elérhető. Tartalmaz magyar nyelvet, magyar navigáló hangot, és világtérképet.

Sygic Aura

A Sygic legújabb és még ütősebb prémium navigációs programja. Jelen verzió csak Androidos telefonokra telepíthető, de az elődnél mérföldekkel jobb.

Sygic Mobile Maps 10

A Sygic csapata is egész jó programot dobott össze, ami azt jelenti, hogy ők is a csúcs felé szeretnének jutni, és ez meg is fog történni. Symbian, iPhone, Android és Win MO telefonokon futtatható. Tartalmaz magyar nyelvet, magyar navigáló hangot, és világtérképet.

Ndrive Navigator Ndrive 10

Gyors, kényelmes, térképlefedettsége megfelelő, élmény használni. Windowsra, Androidra, iPhonera és Symbianra is elérhető. Tartalmaz magyar nyelvet, magyar navigáló hangot, és világtérképet.

Amaze Navigator

Akinek nincs Symbianos, vagy egyéb operációs rendszert futtató telefonja, az egyből megtalálta, amit keresett. Az online működő program egész jóra sikerült, JAVA alapokon nyugszik, viszont az adatkapcsolatért nagy összegeket fizethetünk.

Google Maps

Hasonló az Amaze-hoz, viszont itt van már Symbianos telepítőnk is. Hátránya, hogy ez is netkapcsolattal navigál, viszont kompromisszumok nélkül. Tartalmaz magyar nyelvet, és világtérképet.

We Travel

Az eddigi egyetlen Offline Java alapú navigációs program magyar térképpel, hanggal és nyelvvel. A térképek átszerkeszthetők a Garminból, így egy kiváló alkalmazást kapunk olcsóbb telefonokra is.

60 db egyéb program

Ebben a csomagban különböző JAVA-Symbian-Windows keverék programot találsz, válogass kedvedre. Többsége internetkapcsolatot igényel, de akad benne egész jó kis GPS segédprogram is.