Nokia Maps - Lehet hogy ez a legjobb?

Megérkezett a Nokia Maps legújabb verziója. Kattints a folytatra a letöltéshez és az instrukciókhoz!

A program teljes verzió, gépedről és telefonodról 24 órán belül törölnöd kell.

Mit tud?

- teljes navigáció
- hang navi
- útvonaltervezés

A térképek és hangok letöltéséhez töltsd le a nokia.hu oldalról a Nokia Map Loadert és azzal másold fel az adatokat a telefonra.

Tesztelve: nagyon gyors, kényelmes, jó térkép, nekem jobban tetszik a garminnál!

Figyelem!

Ha nem tudsz letölteni vagy egyéb problémáid támadnak, ne ess kétségbe, hiszen még nem olvastad el a főoldalon található súgót! Hozzászólásaid ez esetben azonnal töröljük!

Hozzászólások

azlene a kérdésem hogy ez végre ténleg műkszik tők ingyé? és hogy mit kell felmásolni?

tényleg megy, teljesen ingyen. nem kell licensz, nem kell fizetni, teljesen free. kipróbáltam nagyon jó .

előszőr is ezt szignózod, majd feltelpíted a telóra, aztán gépre felrakod a maploadert, ráköt teló gépre, és a progival csak kiválasztod a térképet és hangot, után amár automata.

Nálam azt irja a teló (6220CL): Nem megbízható kibocsájtó védett alkalmazása nem telepíthető. Sajna mivel uj firmware van benne nem tudtam feltörni. Ezekszerint esélyem sincs ezt használni?

De lehet! Hamarosan megírom a másik fajta szignózásos metodikát, aztán bármelyik telefonon lehet majd gond nélkül szignózni legálisan. Kis türelmet! IMEI szám kelleni fog hozzá! A jobb oldali szignózás menüben lesz majd a frissítés!

Szia Tomee! Szóval azt mondod hogy hamarosan csinálni fogsz egy progit amivel azok is tudnak majd szignózni mint pl Én, hogy a Rom Pach és a Helo Cardideű(E71) sem jön össze sehogy sem? Ha erről van szó akkor ÁLDALAK! A hamarosan mit jelent kb? Mondjuk így is mindennap nézem az oldalt de jó lenne tudni hogy mennyit kell még várnom arra hogy minden fusson a telefonomon! Válaszodat várom és előre is köszönöm!
Üdv: Zolky

Kész van, a leírást meg programot itt a jobb oszlop S60 - szignózás képre kattintva megcsinálhatod!

halló tomee ez is text/plain n95-ön +feltehetnél az 5 -ös garmin telepítőt zip be vagy sis be előre is kösz mert én telóról nyomulok és az nem bírja a rar t

köszi a segítséget, kipróbálom! :-)

ezt amúgyis szignózni kell, ugyhogy muszály lesz gépre tenned!

köszi

Szia Tomee,

N95-öm van feltettem a Nokia Maps-ot a legújabbat amit ide feltettél, ahogy leírtad előtte megcsináltam a szignózás legegyszerűbb módszerét minden települ van GPS de beírom a célpontot és az útvonal számítása-nál nem jut tovább Gps jel kb feléig zöld és korrektül írja hogy hol vagyok.

Nem tudod mi lehet?

Köszi és üdv(felvettelek msn-re) BB

FIGYELEM!OLVASD EL!

A NOKIA INGYENES LICENS_ET AD!

MŰKÖDIK!!!INGYEN MEHET A NOKIA MAPS!

7 napig!

Dettó ez a bajom nekem is ... van már valami megoldás??? Ez tuti a törés miatt van szvsz...

nem tudom, nem értem, de nekem működik rendesen: tervez, van jel, indítja az útvonalat, navigál, célponthoz ér. igaz én e90-nel csinálom, annak több a memóriája, lehet hogy az miatt!

MEgpróbálom még leszedni a térképeket meg visszarakni újra... esetre újra feltenni a törést... elkezdeni elölről... megnézem...

Na gondoltam megosztom veletek:

Akinek szintén az a baja hogy a térképet össze-vissza berheli a cucc és nem tud tervezni, lévén az utak szaggatottak stb, annak segíthet amit én tettem, nevezetesen hogy leszedtem a cities mappát a kártyáról, újra feltettem az nokia hivalatos verzióját, majd a törtet és újraraktam a térképeket és most JÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!! :)

Azt honnan lehet megtudni, hogy mikor adnak ki új frissítést? Felteszem a Magyar térképet, ugyanaz, mint amit szeptemberben kiadtak. Poénból feltettem Dubai-t, azon pedig rajta van már a pálmafa sziget autós térképe is. Hogy a búbánatban lehet tudni, hogy mikor frissül a Nokia adatbázisában a Navteq térkép? Se a Maps program nem jelzi, se a nokia.hu/nokia.com. Hiányolom, hogy a Nokia Maps program a telefon összeköttetésekor nem ajánlja fel, hogy "Öcsi, megnézzük, hogy van-e újabb térkép a telefonodon levő térképekhez?" aztán igen, akkor csak frissítés.
Pl: Nincs meg az M6 új Érdi tető-M0 csomópont, az M7 hiányzó Balaton-Nagykanizsa szakasz, az M0 keleti szektora az új északi M0 híddal.

Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy működik-e GPS nélkül, azaz csak a térkép, útvonal tervező nézetben. (Pl. mint az útvonalterv.hu-n)
Előre is köszi

Sziasztok!
Hát nekem nem jött be ez a nokia maps.Lassú,össze vissza tervez. Sajnálom hogy ennyit szívtam vele,kár volt az időt rá elb.....ni.
Saját vélemény: Szerintem a Sygic,Garmin,de lehet még a Navigon is jobb,bár kinek mi tetszik. :)

ja műxik

Helló!

Sajna 5800 nem megy. Vagyis feltelepül meg minden csak az érintőképernyő miatt nem tudok tovább lépni, nem aktívak a gombok (ugyanez van a Garminnál is).

És a gyári Maps???És esetleg a 3.0-ás???

most telepítettem a garmint 5800-minden szignó nélkűl és tökéletesen működik kisbarátom nagy-nagy örömére Mo. és eu. térképekkel

Sziasztok !!!!

Valaki tud infót adni hogy 5800 án megy ez a progi ? Tapasztalatok ? Köszi

Ha volt fent előző verzió, és vannak hozzá térképek akkor hibát ír ki. Nincs elég memória címmel.
Törölni kell a memkari cities mappát és így már el fog indulni. Utána lehet felrakni az új térképet.