Nokia N97 teszt! - A jövő megérkezett.

Letesztelték a Nokia N97 mobiltelefont! Extra részletes teszthez kattints a folytatra!

A teszt itt elolvasható!

Hozzászólások

Haéi!!!

Valaki lefordítaná???XD

THX!!!

én ezt nem értem... utána néztem google-ben az n97-nek és ott egy teljesen más telefont is találtam n97 néven, hogy van ez??jó meg találtam ezt a telót is n97 név alatt és valószínű, hogy ez az igazi, de akkor mi ez a másik?? két féle n97 lenne azt nem hiszem!!??

Ez a valodi amit itt olvashatsz, amit te mutattal az kamu, azt meg regen keszitettek unatkozo emberek sima photoshoppal

ÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!
Miért van az, hogy a Nokia a zászlóshajóját azzal elcseszi, hogy a qwerty billentyűzetnek nem ad háttérvilágítást????HM???????

Sötétben meg tapogatózzon az ember????Ezt szoftverfirssítéssel nem tudják javítani!!! :'(

Gondolom azért nem kapott, mivel ott az érintőkijelző és tessék azt megszokni :D

Nos.. Csak mert nem értelek titeket... Megnéztek egy cikket, állítotok valami, de nem ellenőrzitek le. VAN háttérvilágítása a qwerty-nek... Ha jobban megnézed ezt a tesztet, akkor látod, hogy a tökéletes billentyűzet alatt, egy tökéletesen elrejtett (szenzoros) háttérvilágítás látható, így az, csak akkor világít, ha nincs kellő fény.

A Photosop egy program; amelynek segítségével nagyon sok dolgot teljesen átszerkesztjetünk, feltéve, hogy ismejük a programok kellő képpen. Én nem tudok jól photoshopozni, de azért egy-két elég vicces képet én is tudnék összehozni.

Csak nektek!

Csak azért, hogy alátámasszam saját magamat: "Apparently, one of the phone's centerpieces is its QWERTY keyboard with 35 buttons plus a navigation pad. Actually, the latter works to the N97's advantage big time - for example the Xperia X1 doesn't have a navi-pad on its thumbboard which hampers it usability in certain cases. Nevertheless, the Nokia N97's keyboard has some glitches of its own - the Space button is housed on the right, even though its place should really be in the center. Nevertheless, it won't take you more than a couple of days to get used to this quirky layout."

Ez alatt a szöveg alatt a képen látszik, hogy a qwerty bill. alatt/mögött van háttérvilágítás!
Bocsánat, ha valakinek ellenszenves voltam, de ez a telefon nagyon a szívemhez nőtt, már kb 3-4 hónapja kergetem, és egyszerűen nem nyugszok amíg nem szerzem meg magamnak. Nagyon tettszik, és igyekszem minél több dolgot meg tudni róla. Nap-mint-nap megnézem az új linkeket az újdonságokról.

Az a kép amit az N97-ről láttál még régen, az nem feltétlen volt megszerkesztve, mert most jutott eszembe, hogy a japánok, már 2006-ban legyártották az első "tökéletes hamisítványt", de nem tudom, hogy mi alapján másolták. Na mind1.
Az N95-ből is csináltak egy másolatot, de az is érintős volt.

Na mind1! Mégegyszer bocsi mindenkitől, további jó napot!

N97 = nagyon fasza teló!

Tudni érdemes:
integrált memória 32 GB(!) Bővíthető micro sd-vel (48 GB-ig).
5 Mp kamera Carl Zeiss optika + xenon vaku
3,5 inch érintőképernyő + qwerty bill.
5 Mb/sec adatátviteli sebesség
wlan (wi-fi)
Bluetooth
micro USB port
3,5-ös fejhallgató kimenet.
Szerintem a többi nem olyan fontos. Esetleg még, hogy az aksi kb 4-6 órát bírja zenehalgatással. Talán 500 óra a készenléti idő. Remélem nem maradt több kérdés, és, hogy tudtam segíteni!

Feltétlenül értesíts minket ha megvan a teló ! :) Kíváncsi vagyok rá én is.

Hali!

Bocsi, hogy hülye vagyok, de hogy tudod már 3-4 hónapja kergetni, amikor nemrég jelentették be???
Am meg NEM hivatalos információk szerint, 2009.Március 20 és 25 között jelenik majd meg szerény hazánkban!