Nokia ROM: 5800XM v40 CFW vol.1 by gabika

upfone nokia flash

Egy újabb Nokia 5800 főzött ROM-ot mutatok be a kedves Olvasóknak, ezúttal 100% magyar nyelvvel. A ROM-ot Gabika készítette, köszönjük neki.

Változások:

- magyar nyelvű
- Rompatcher a Z: meghajtón
- A telefon alapból hackelt, nem kell szignózni
- Zenelejátszó csak az E:\Sounds\Digital-ban keres
- Üdvözlés blokkolva induláskor
- SMS küldés az Indítóprogramban letiltva
- Üzenetek, névjegyek, logok automatikusan indulnak a telefonokkal
- Minden meghajtón van cache
- Böngésző cache az E:\-re került
- Kamera moddolva

Boot képernyő, hangok és betű maradt a gyári.


Töltsd le!

Hozzászólások

Sziasztok!
Csak 1-2 kérdésem lenne. Hogy lehet megoldani hogy alapból hackelt legyen a teló? Bepakoltam a Patchershadow.ldd, meg 'mittoménmi' fájlokat a Z-re, ez oké, de akkor is kell telepíteni a RomPatchert. Feltettem teljesben is a programot, de nekem nem sikerült úgy rátenni hogy automatikusan apply-zza a patcheket. Ezt hogyan kellene? A másik hogy ha a Z-re pakolok alkalmazásokat, akkor azokat nem is kell előre szignózni? Jelenleg csináltam magamnak egyedi 5530 ROM-ot, saját betűtípus, indítókép, 1 skin, PaintPad, Restart Phone vannak benne. De ezeket előtte szignóztam magamnak. Most ugye ha ezt feltölteném valahová akkor másnak nem is lenne jó? Mert ugye a szignófájlok a sajátjaim. ???
Köszönöm a segítséget előre is!

hello,

Nézegettem már az 5800-t nem sokár meg is kapom a cégtől, de eddig csak áruházakban sikerült nyomkodni, és nagyon nem tudtam elmélyülni.
A kérdés a főképernyővel kapcsolatban:
- van ugye egy olyan mód, hogy kint vannak a névjegyek, email + hivatkozások
- van egy olyan, hogy felül kint vannak a hivatkozások, és alatta email + naptár esmények és alul két ikon (telefon + névjegyek)
- az lenen a kérdés, hogy a kettő keverékét nem lehet megoldani ? tehát hogy névjegysáv is legyen meg email meg naptár. Tudom sokat akarok, vagy ezekbe a főzőtt romokba már azt állítok amit akarok ?

Köszönettel,
zsolt

Szia!

Engem érdekelne a főzött Rom amit készítettél 5530 hoz! Elméletileg ha hackelem a telefont, akkor nem lehet gond a szignózással sem, mert nem kell... Ha meg már fel vannak telepítve a programok alapból a romban, akkor azokat nem kell szignózni...