A Nokia World csillaga: bemutatkozott az új E7

A keddi Nokia World nem szólt másról: megmenekülni a csődtől. A Nokia itt mutatta be megmentő mobiljait, amelyek egyáltalán nem lettek rosszak. Nézzük alaposabban az új E7-es kommunikátort.

Fantasztikus debütálás jellemezte a az új Nokia készülékeket a keddi Nokia World alkalmával. Látszik, hogy a finn óriás sokat dolgozott az új mobiljain, azért volt több hónapon keresztül szó szerint "néma" az új telefonokat illetően. Igaz, szivárogtak ki képek és videók az új készülékekről, de hamar intézkedtek ezek ellen.

Az új E7-es elég jóra sikerült, nevezhetjük akár az új kommuniktornak is. 4 colos CBD kijelzője egy speciális polárszűrőt takar, amivel még napfényben is jól olvashatóak az OLED alapú szövegek és képek. Igen ez a képernyő nem más, mint egy speciális AMOLED panel.

Processzorról és memóriáról nincs szó, de nagy valószínűséggel az N8-as kistesó hardverét örökölte. (680 MHz és 256 MB RAM)

Kiemelendő a hatalmas és korszerű, jó minőségű hardveres QWERTY billentyűzet, amivel szinte öröm lesz a facebook és twitter bejegyzéseink megírása, valamint nem elhanyagolandó a hátlapon elhelyezkedő 8 megapixeles dupla-led-vakus kamera sem.

Ui.: külső burkolatként teljes alumínium házat kapott, akkumulátora 1200 mAh-s telep.