Nokia X7-00: 4 hangszóró, Symbian, 8 megapixel

Egy NFS játék izgalmai közt szivárgott ki ma egy friss Nokia, mely a zene palettát fogja továbbvinni Symbian alapokon.

A készülékről csak pár fotó készült, de az már most is látható, hogy a mobil 4"-os AMOLED 360x640-es képernyőt kapott, a 4 sarkában feltételezhetőleg 4db hangszóró teljesít szolgálatot, operációs rendszere az új 3-mas Symbian, és a hátlapon egy ledes vakuval megáldott 8 megapixeles kamera virít.

Jó ez, viszont a képernyő felbontás már elavult maga az operációs rendszerrel együtt.

Hozzászólások

sorry wrong

sziasztok

látom a cikkben ,hogy a symbian^3 "elavul".
i8910 HD-m van, és most készülök lecserélni N8-ra vagy Galaxy S-re viszont nem tudok dönteni nagyon tetszik az N8. ebben kérném a segítségeteket, hogy melyiket válasszam.

és a flash támogatásra szükségem lenne(minnél újabbra) és a wm7 kiesett mert ő sajna ne támogat=/)
Köszi.
Peti

ja és az X7-00 jó-jó- de maradjunk abban h zenemobil és ennyi..

legjobban a vodafone cz felirat teccik az egészbe :D ez is olyan lesz mint 3ével ezelött a nokia n98 :D jaa,még annyit hogy ha az oldal nézetes képet nézi az ember,ott hol van a kihuzható rész? se a felül nézetes képnél,se az oldal nézetesnél nincs semi rá utaló jel.ez elég fura

nekem n8 van,ezüstfehér.de persze kinek,mi.én elégedet vagyok vele.a sokak által hiresztelt hibákból nálam 1 se jelentkezett :)

Nem rossz telefon.

milyen hibákat híresztelnek, (én a kopásról hallottam csak)

köszi a válaszod:)

kb 4-5 napja vettem a galaxy -mat elég ütős ahhoz ha elém raknának egy N8 at és egy galaxyt akkor is a galaxy mellett maradnék, a flash igen jó rajt, én rögtön kiütöttem feldobtam egy új hivatalos de külföldi JP8 as froyo 2.2 -t Multi csc vel ami magyar nyelvet is tartalmaz, és kapott ajándékba egy magyar független product kódot mellé.
Navit úgy 15 perc alatt vagy 6ot felraktam mert ugye ki kell próbálni melyik a jobb..

Az android(galaxy) nálam eddig nem tetsző problémája, a kikapcsolt állapotban való NEM ébresztés. Mivel ugye OPrendszer full kernel automatic nem indítja el önnön magát..

Hali!
Az N8-nak nincs semmi baja,nem kopik a burkolata,és stabil a teló. Ezt a hülye rémhíreket az N8-ról valami csöves gyerek hírdetheti akinek nincs pénze N8-ra és fikázza,vagy közelébe se engedik.Az N8 igen is jó telefon lassan 3 hete megvan és nagyon jól végzi a dolgát. Bárcsak az előző típusokról is el tudnám mondani ezt.(5800.X6,C6).

Üdv:zohe

köszi a válaszod még fontolgatom a dolgot:P

kösz a válaszod- a kiütés hivatalos avagy sem? garanciavesztéssel járhat? én az android előnyénél azt láttam,hogy nincsenek tanúsítványok stb.. az ébresztést meg lehet mellőzni köszi

Nekem X6-om van és teljesen jó és megbízható!!!(ne fikázd!!!)