Nyerj a Füles iPad keresztrejtvény magazinnal!

December 6-án a Mikulásnak köszönhetően 3 új ingyenes keresztrejtvény lesz a Füles iPad keresztrejtvény alkalmazásban. Azok, akik megfejtik mind a 3 keresztrejtvényt és a legtöbb pontot szerzik, féléves digitális National Georaphic előfizetést nyernek. (A három legtöbb pontot szerző játékost jutalmazzuk). A 3 ingyenes keresztrejtvény csak december 6 és 9. között elérhető, utána el fog tűnni, így már csak ezért is megéri sietni.

füles ipad

A játék menete:

Nyerj a Füles iPad keresztrejtvénnyel féléves digitális National Geographic előfizetést! December 6-án 3 új, ingyenes keresztrejtvény lesz elérhető a Füles iPad keresztrejtvény alkalmazásban. Aki megfejti a három rejtvényt december 6 és 9 között, és a legtöbb pontot szerzi, az féléves digitális National Geographic előfizetést nyer! Az első három legtöbb pontot szerző játékos jutalmat kap!

Nem kell mást tenni, mint:

  • Ha még nincs meg, töltsd le a Füles iPad keresztrejtvény alkalmazást
  • Lépj be a Facebook profiloddal a Füles iPad keresztrejtvénybe! Fejtsd meg a december 6-án megjelenő három rejtvényt – legkésőbb december 9-ig!
  • Szerezz minél több pontot a rejtvények megfejtésével - a rejtvények kitöltöttsége és a gyorsaság is számít! Ha elakadsz segítséget is kérhetsz az alkalmazásból, a pontszámod nem fog csökkenni.

A játék időtartama: 2012. december 6-9. A nyerteseket email-ben értesítik 2012. december 11-én.

Részletes játékszabályzat