Okostelefon újdonságok a jövő év elejére

Hamarosan itt az új év, a gyártók még az ünnepek előtt gőzerővel készítik a jövő évi újdonságaikat. Az első információk az LG, Samsung és ZTE háza tájáról érkeztek.

1. Már régóta tudjuk, hogy a februári MWC-n jöhet a következő Galaxy S mobil, mely immáron a negyedik szériával debütál. A neve azonban még változni fog, hiszen a koreaiak számára a négyes szám nem hoz szerencsét. A Galaxy S4-ben Full HD-s képernyő, akár nyolc magos processzor, Android 4.2 és 2GB RAM lesz.

Mai napon került fel a netre egy Nenamark 2 teszt, mely elvileg az új Samsung okostelefont eredeményét mutatja. Érdekes, hogy az adatoknál csak 800x400 pixeles képernyő látható, azonban a kódszám pontosan a soron következő csúcskészülék száma lett, azaz a GT-I9400.

galaxy s4

2. Érkezik az LG Optimus G2 is, mely a pletykák szerint négy magos processzort, 1080p IPS képernyőt és Android 5.0-át kap majd.

lg

3. A ZTE is bekeményít: érkezik az Apache kódnevű okostelefon Cortex-A7 CPU-val, melynek processzora nyolc maggal fog rendelkezni, továbbá 4G LTE képességet is kap és a kamerája 13 megapixeles lesz. A Full HD képernyő itt is alaptartozék.

zte