Példátlan eredményt ért el a Huawei a P9 és a P9 Plus kiszállításaival

Huawei P9 és P9 Plus már kapható Magyarországon

A példátlan teljesítményhez jelentősen hozzájárultak a kínai, a francia, a finn és a nagy-britanniai eladások. A P9 eladásai 130 százalékkal haladták meg a P8 eladásait a globális piacokon. Ezek az eredmények hozzájárultak ahhoz, hogy a Huawei globális piaci részesedése 8,5 százalékra növekedjen és tovább erősítették a vállalat pozícióját, mint a világ harmadik legnagyobb okostelefon-gyártója.

A Huawei összesen 28,3 millió darab készüléket szállított ki 2016 első negyedévében, 64 százalékkal többet, mint az előző év azonos időszakában. A vállalat figyelemre méltó eredményeket ért el a régiós piacokon is:

Erőteljes P9 eladások: A P9 hatalmas népszerűségnek örvend világszerte, amit az is mutat, hogy jelentős számú előrendelések érkeztek a készülékre. Kínában több, mint 5 millió darab előrendelés érkezett a 2016 áprilisi bejelentés első hetében.

P9 vs. P8 eladások: A P9 eladásai 130 százalékkal haladják meg a P8 eladásait a globális piacokon, az anyaország piacát nem számítva. Franciaországban a P9 eladásai 1 000 százalékkal magasabbak, mint a P8. A P9 értékesítései 400 százalékkal meghaladják Franciaországban és Finnországban, 300 százalékkal pedig Nagy-Britanniában a P8 eladásait.

A Huawei P9 és P9 Plus már kapható Magyarországon – egyedülálló 3 év gyártói garanciával

A Huawei P9 már megvásárolható Magyarországon ezüst és szürke színekben, single SIM, illetve aktív dual SIM-es verzióban 179 990 forint javasolt bruttó fogyasztói áron.

A Huawei P9 Plus Single SIM-es verziója várhatóan 2016 június végétől kerül először hazai forgalomba a Telekomnál, ahol a készülék egy exkluzív ajánlat keretében 8 héttel hamarabb lesz megvásárolható. A P9 Plus Single SIM-es verziója szürke és arany színekben lesz elérhető, javasolt bruttó fogyasztói ára 259 990 forint.

Mindkét készülékhez a vállalat a hazai piacon egyedülálló módon 3 év teljes körű gyártói garanciát, 3 hónap képernyő garanciát és 3 hónap csere garanciát kínál.