Samsung hírek: hajlékony kijelző és újabb Galaxy mobilok érkeznek

Jelen hírek szerint a Samsung még az idei évben szeretne piacra dobni több Galaxy okosmobilt, melyek a nagyon várt Galaxy S III mellett fognak debütálni, sőt a téli ünnepekre is keményen készül a korai gyártó, hiszen szeretne minél több HD kijelzős készüléket a piacra dobni.

A kiszivárgott információk szerint az alábbi elnevezésű készülékek szépíthetik a piaci termékpalettát: Galaxy Lift, Galaxy Perx and Galaxy Sire. Mint azt tudhatjuk, a Galaxy termékjelző az Androidos készülékekre vonatkozik, így ez a három mobil is ilyen rendszert, pontosabban ICS-t fog kapni a közeljövőben.

Másik érdekes hírünk az, hogy a Samsung hamarosan elérkezik a hajlékony mobilképernyők bemutatásra és eladásra szánt verziójával, így talán még az idei évben a boltok polcaira kerülhet egy olyan érdekes készülék, mely szó szerint össezhajtható lesz. Tavaly készült is róla egy 3D terv, hogy hogyan is nézne ki egy ilyen mobil, azt hiszem ez hamarosan valóra fog válni.

Magát a kijelzőt YOUM-nak keresztelték el, így várhatóan a következő elnevezések is szerepelhetnek majd a Samsung képernyői között: WAMOLED, FAMOLED, PAMOLED, TAMOLED.

A YOUM hajlékony kijelző felépítése