A Samsung leállította a Symbian munkálatait

A mai napon a Twitteren feltűnt üzenet eléggé elszomorítónak tűnik, mivel előreláthatóan nem lesznek se újabb frissítések, se pedig újabb S60-as mobilok a Samsung háza táján.

Pedig lenne mit alkotni, mert hamarosan itt a Nokia N8 az új 3-mas S60 verzióval!

Samsung ébresztő!

A következőkben a képen is látható sorrendben fog foglalkozni a telefongyártó az oprendszerekkel:

1. Bada

2. Android

3. Windows Mobile

4. Limo OS

Hozzászólások

Nem tudom mire volt ez jó, de szerintem ezzel ők sem tudják igazán hogy mit csinálnak.Őszintén szerintem ezekkel a rendszerekkel nem nagyon fogják a samsungot választani, eddig még azt hittem hogy a windows mobil jó de nemrég vett apám egy i900-ast és, hát arra jutottam hogy semmiképp sem cserélném el vele az én e51-em.
a menüje unalmas nem testreszabható(igaz ott a spb shell de mindent nem helyettesít), csengőhagot akarok kirakni át kell másolni a 100Mb-os tárhelyre a szoftver mellé mert csak ott lehet aktíválni fájlokat bt-n szintén csak arra a memóriára rakja vagy épp sehova ha rá akarom venni hogy a My storage-ra rakja(4/8/16Gb), meg persze tudnám sorolni, de túl sokáig tartana.
Szóval ami a biztos:
- Nokiának nem kell félnie attól hogy samsung lessz a világelső
- Ha a samsung így folytatja, a második hely sem lessz sokáig az övé ha pl a sony ericsson így folytatja (vivaz...)
bár nem tudom hogy épp hol tart a s.e.

Mivel most a saját oprendszer a divat, lásd iphone, maemo, android, bada: ezért most ezt fogják előtérbe helyezni, no meg az új win mobile 7-et. Ez értelemszerű. És mivel a Nokiáé elsősorban a Symbian, nyilván a Samsung se olyan hülye, hogy más tollával ékeskedjen. Ami kár, mert a Symbian jó.