Sleepy Jack kalandjai kizárólag a Sony Ericsson Xperia Play okostelefonra

Budapest, 2011. október 11. – A Sony Ericsson bejelentette, hogy a SilverTree Media – az idén a szakma és a vásárlók körében is hatalmas sikert arató Cordy játék díjnyertes fejlesztője – legújabb, Sleepy Jack nevű játékát kizárólagosan Xperia Play készüléken mutatja be.

Ebben a fantasztikus látványt nyújtó, arcade típusú játékban Sleepy Jack-et kísérhetjük végig egy színes, pezsgő álomutazáson. Amikor este Sleepy Jack álomba merül, lenyűgöző képzelőereje átveszi az irányítást, és a hátára szerelt rakéta segítségével végigutazhatjuk lövöldözéssel, ugrálással, valamint gyűjtögetéssel megfűszerezett vad álmait.

Amikor az E3 konferencián idén bejelentették a Sleepy Jack™-et, a leginkább várt androidos játékok közé sorolták.

A játék béta verzióját a kölni Gamescom konferencián mutatták be, ahol elképesztő grafikájának, megragadó figuráinak és addiktív játékélményének köszönhetően vívta ki a látogatók teljes elismerését.

Az Xperia Play remek platformnak bizonyul a játékfejlesztők számára: a felhasználók 80 százaléka legalább naponta egyszer játszik készülékén (ez az arány nyolcszor több mint más vezető okostelefonokon). A letöltések 75 százaléka prémium, fizetős tartalom, míg más készülékeken a maximális iparági átlag 25 százalék.

A Sleepy Jack ezen a héten jelenik meg, és az első hónap során kizárólag Xperia Play készülékre lesz elérhető.