Sony PSP XMB 0.3 beta téma Symbianra!

Nekiálltam egy új témának, jelenleg a 0.3 beta verziónál tart. Nézzétek meg, és ha találtok benne hibát, javítanivalót, javaslatot, írjátok meg bátran!

CsatolmányMéret
Fájl Upfone-XMB-0.3.sis542.95 KB

Hozzászólások

Szia!

Letöltve és használom... Eddig annyira nagy dolog nincs (mármint hiba)... Alakul...:) Esetleg egy fekete háttérrel is lehetne... ugyanilyen hullámosban.
Amúgy szép lesz, már várom a véglegeset... Nagy PS fanként, biztos ez lesz a használt témám...
Gondolom a végére minden fő ikon meg lesz változtatva...
Üdv,
Dani

igen az a gond, hogy kevés az ikon. meg nem igazán találtam hozzá elég grafikai elemet, ami kicsit szegénnessé teszi a témát. de minden jó ha a vége jó :D

Persze, számomra már az is nagy öröm, ha a főmenü 12 ikonja csak a psps ikon. Bár a kék is szép, de a fekete háttérrel még "szexibb" lenne.:)
Üdv,
Dani

előszőr azzal csináltam meg, aztán kitöröltem és jött a kék, de akkor visszarakom :D

A kék is maradhat... Nem lehetne mindkettő?:) Mert a kék is tényleg szép, de a fekete az eredeti. Hsbár psp-m nincs, de playstationom van, ott a fekete az első háttér és idő függően változik kékre, zöldre, pirosra, sárgára és így tovább. Nagyon szép amúgy. De a fekete az az igazi, de mondom a kék is szép.

jól van meglesz mindegyik. vektorizálni fogom őket, mert így bármekkorára megnyújthatók majd minőségvesztés nélkül. Főleg nálam 800x352 kijelzőn tök jól mutat a vektoros:)

Szia!

Az lenne a kérdésem, hogy lehert témát csinálni? Milyen progit használsz?

üdv

Carbide UI program kell hozzá és egy képszerkesztő. + egy kis gyakorlás és türelem :)