SPB Mobile Shell friss, memóriaoptimalizált verzió

Elkészült az SPB Mobile Shell legújabb verziója. Gyorsabb lett, és most már nem foglal annyi RAM-ot, mint az elődje. Az alkalmazás természetesen letölthető a cikkből

Verzióújdonságok:

Mediaplayer widget
Operator név widget
Memoria optimalizáció
Híváshossz kijelzése
Fájl parancsikonok
Zöld gomb parancsok
SE Vivaz teljes képernyő támogatás
Ideiglenes buffer a gyorsabb működéshez
Több hibajavítás és teljesítménynövelés

Hozzászólások

Szignózás után 5800-án tökéletesen működik, és tényleg kicsi a ram igénye. Köszönet érte!

Üdv M.ki! Segítséget kérnék szignózáshoz. Az opda-n regisztráltam, rendben minden de amikor a gépemre lementett fájlt feltöltöm az opdára akkor valami olyasmit ír a feltöltődés után hogy nem megfelelő s60 a formátum... Tehát a kérdésem hogy hogy, miként, hová, milyen formátumban mentsem le a szignózandó, ez esetben a SPB Mobile Shell fájlt amit az opdán fel kell tölteni? NAGYON köszönöm a segítséget!

Ez nagyon király!!!!! Köszönet érte.

Üdv! A SignSIS progival te is tudod signozni ha meg van a cer. és key. fájlaid.

Üdv Amiran. Rendes vagy, nagyon köszönöm, sikerült!!!

császtok! nekem SE Vivaz-om van! az SPB oldalárol letöltöttem már a mobil shell-t és az tökéletesen ment! ennél aza gond h fel sem tudom rakni mert tanusítnány hibát észlel.. ez azért van mert nincs a telóm hack-elve?? vagy ha nincs attól még kéne h telepítse? nagyon kérlek titeket h próbáljatok segíteni..:S:( lécci.. tök jó lenne!
ka és még az a kérdésem h ez is TRIAL versio ( 15 nap után vége..9 vagy ez teljes? télleg nagyon jó lenne ha vki tudna segíteni..a signózásssal előttem szóló kommentek alapján még elboldogulnék ..de így semmi,,,,!! előre is köszönöm

dzsenkóÓ vltam.!

Ami itt van az végleges, mint mindig :)
Valamint azért tan. hibát ír ki, mert szignóznod kell, vagy ha hackeled a telót, akkor fel lehet rakni.

A szignózás szerintem elég jól le van írva itt. Nem nehéz.

Kössz szépen Tomee.!(Y) jóarc vagy !4:D sikerült minden és télleg nagyon érthetően levan írva..! meg ez az Opda oldal is nagyon kivan találva..! még1szer kössz!!!