Spb Mobile Shell HTC Sense főképernyő Symbianra

Hogy ne árválkodjon S60 rendszerünk igényes kezelőfelület nélkül, íme a nemrég kiadott Spb Shell legújabb verziója HTC Sense témával. Ajánlott.

Többször elérhetővé tettük az Spb Mobile Shell letölthető verzióit, ám azok csak az Spb gyártó saját témáját alkalmazták. E felület a HTC Sense grafikus elemeit, és háttérképeit tartalmazza. Szép, gyors és különleges.

Nem nagyon néztem, de durván 10 MB RAM-ot eszik, ami nem vészes. Nokiákon is megy. Csak érintőképernyőkre! Az alul látható képek saját felvételek, ebből a felületből valók.

Letöltés

Hozzászólások

Sziasztok!

Nem tudnátok feltenni valahová ahonnan le is lehet tölteni?

Köszi!

Szia, ott a letöltés link, tökéletesen működik. Majd a letöltés után a progit szignozni kell, ha nem hackelt a telod. Amúgy jó kis alkalmazás nekem tetszik.

Nagyon jó, de csak sikerült találnom benne egy nagy bugot! Ha az idöjárás előrejelzésnek megváltoztatom a felületét "fehér közepesre", akkor bennragad "örökre". Többé nem lehet változtatni a felületén, újraindítás után sem! Kicsit gáz, hogy ezért le kell szedni, majd újratelepíteni. Nem tudom, hogy ki készítette, de ajánlom a figyelmébe a dolgot!
Upfone! Több ilyet kérünk! :) :)

Javítom magam, az újratelepítés sem segít rajta, csak a hard reset..:(
És majd' elfelejtettem, Samu HD-n próbáltam ki!

Sajnos más hiba is van benne, de úgyis lesz még újabb kiadás. Sőt nálam ki se lehet lépni a progiból, valamint ha gyenge stílusú a főképernyő, akkor pedig elkezd össze-vissza ugrálni a telefon menüje.

Lesz még ilyen amúgy. Jön majd egy iPhone-os és egy másik HTC téma is. De az csak felülírós téma lesz, nem kell telepíteni.

Hali! Kis segítség! Nem kell hard reset! c:\others\Spbshell mappa tartalmát ki. Így teljesen letörlöd a programok. A skineket szintén itt lehet variálni. Keresel hozzá ilyen file okat és kicseréled, egy újraindítás és máris más külső van.

Tomee azért nem tudsz kilépni, mert a beállításoknál át kell állítani a menü felülbírálását. Kilépni pedig a menü, beállítások majd a jobb alsó gomb. Itt lesz, hoyg kilépés a shellből.

További infok: http://nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=26&t=2337

Üdv: Ákos

Ez csak egy skin pack gyakorlatilag? Spb shell3.5.295 re?

Köszi, éreztem hogy valamit itt kell variálni.

Ez nem. Ez a teljes program, beépített HTC skinnel. A következőkben csak skin pack lesz, amit csak be kell másolni a program mappájába, de ezt le fogom írni.

Sziasztok!

Én Sony Ericsson Vivazra tettem fel szépen működik, csak ha lezár a kijelző , illetve a billentyűzár akkor nem frissül a kezdőképernyő és így az óra sem addig amíg fel nem oldom a zárat. Illetve nekem 12 óra alatt 15 percet késett az óra reggelre, majdnem elaludtam miatta. Egyébként ha e nélkül használom a telefont a Sony Ericsson skinekkel akkor rendben működik az óra.
Más hibát én nem találtam benne tetszett, de az óra miatt leszedtem.

Sziasztok.
Hogy kell felrakni a telefonra? Nokia n97 mini. Köszi

Sziasztok!

Nekem csak a háttérkép kellene a programból! A szemes!

Valaki nem tudná nekem azt külön felrakni valahova?

Előre is köszönöm szépen!

A háttér az új Fűrész 3D posztere, íme:

Köszönöm szépen a hátteret!

Sziasztok!!esetleg tud valaki nekem segiteni hogy hogyan tudom én eszt felteni samsung omnia 2 re??? mert sajna nem ojan formátumu fájl.nekem a CAB fáj lene a jó nem a zip.Valaki tud segiteni eben??várom válaszotokat.

Hogyan kell ezt signzni

üdv

Nekem egy nokia 5230-es telcsim van és szeretnem ezt a htc cumót rá de én teljesen hülye vagyok az ilyen dolgokhoz valaki segitsen.

????senki???

Hol akadtál el?

Hát.A leges leg elején.Vagyis nem is kezdtem bele mert fogalmam sincs mit kell és hogy csinálni.
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.php?name=letoltesek&op=show&id=39008
Szóval itt megtaláltam már ezt a dolgot de én nem értek hozzá fogalmam sincs mit kell csinálni. :)Jó lenne ha tudnál segiteni.

Sziasztok nekem az a problémám hogy kicsomagolnám 7 zippel de jelszót kér nem tudtok erre valami megoldást?

üdv.

Nokia X6-omra szeretném felrakni ezt a skint de mikor telefonon futtatni akarom akkor azt irja ki hogy tanusitvány hiba!
Irták mások hogy "szignózni " kell
Ezt hogyan tehetem meg?

Igen, szignózni kell, ami azt jelenti hogy két tanúsítvány fájlt kell beépíteni a programba ahhoz, hogy telepíteni tudd. Szignózásról itt olvashatsz bővebben, de jelenleg csak pénzért készítenek ilyen fájlokat. AKi tud ilyen lehetőséget, kérjük írja meg.

Hali valaki leszignózná nekem a HelloOX-et?

Vagy esteleg feltennétek a bemásolósat is?