Sygic Aura Drive navigáció v.2.1.3

A prémium Sygic navigáció friss és részletes 2011-es térképeivel bárhol is vagy, nem tévedhetsz el. Az intelligens útvonal tervezéssel másodpercek alatt beállítható a kívánt cél, és a menüben sem kell mélyen turkálni egy beállítás megtalálásához.

Az Androidos alkalmazás telepítése után egyszerűen letölthető a magyar hang és a kívánt térkép. Érdemes WiFi kapcsolatot használni a nagy méret miatt.

Jó utat, balesetmentes közlekedést kívánunk.

Hozzászólások

Szia, ez a tört verzió?

Yes.

Sziasztok ! ez sem megy 3D gyorsítás nélkül ?

Ja még az lenne a kérdezném hogy, ez is TA térképekkel dolgozik? Csak azért kérdem mert elég gyakran vagyok Romániába, és ogtt elég gyér a lefedetsége a TeleAtlas-nak.

Sajnos nincs információm hogy milyen térképekkel dolgozik. És igen, a 3D gyorsítás alapfunkciója a programnak.

őőőő, x8-asra simán feltuszkoltam, hang van térkép van minden van...jelet is talál, de még is azt írja hogy várakozás a jelre...mi lehet a baj??

megjött a jel is, köszi :)) :DDD
amúgy így most a sima sygic drive-ot kinyírta ám...

Szia Kis_Paksi !

Segíts már abban, hogy az Aurát X8-ra hogyan tetted fel? Felmásoltam a cserélhető memóriakártyára az apk. kiterjesztésű filét, de nem tudtam installálni. Biztosan rosszul csináltam valamit.

Írd már le légyszives, hogy hogyan tetted fel.

Válaszodat előre is köszönöm.

Üdvözöl: oberster

Üdv.

Nekem most fog érkezni egy HTC incredible S és azt szeretném kérdezni,hogy jó lenne rá ez a program?

213 megát szed le....urissten :S:S 2 ora mire lent van :S:S amugy köszi irok ha mükszik

Tisztelt Barátaim!

Segítsetek már abban, hogy az Aurát X8-ra hogyan tudom feltelepíteni. Nem tudom, hogyan kell, hogyan lehet installálni az apk. kiterjesztésű file-t az X8-ra. Ha felmásolom a memória kártyára, akkor nem látom a telón, s nem tudom mivel installálni.

Nekem nincs ilyen telóm ezért nem tudom. Segíteni szeretnék egy barátomon.

Segítségeteket előre is köszönöm!

Üdvözöl Mindenkit: oberster

felraksz egy fájlkezelö progit pl ASTRO...megnyitod vele a lementett apk fájlt felrakod elindítod és letöltöd ami kell

nekem tökéletesen megy :):) köszike

még 1 kérdés: mennyi adatfogalmat nyomhat ha wapon akarom leszedni az infokat..pl idöjárás stb. ??

illetve melyik a jobb ? ez vagy a Sygic Mobile mert nekem az jobban tetszett menü szinten...kérdés melyik jobb

Tisztelt Urak/Hölgyek!

Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy egy sony-ericson X8-ra hogyan tudnék feltenni egy file kezelőt.

Segítségeteket előre is megköszönöm.

Boldog Ünnepeket kíván oberster

marketröl szed le és elindítja akkor a telepitöt...más hogy nem tudom én se de nem is lehet szerintem

az miért van hogy nekem állandóan lefagy az egész telefon egy idő után szinte minden használatakor??? amúgy nagyon szép a program... valaki tudja a megoldást?? galaxy s en vannak gondjaim vele

A SYGIC-ről: Samsung Galaxy S-re majd egy órába telt Wifiről a néhány térkép telepítése, (Magyaro.+ a környező országok). Csak női hang, de az kultúrált nem tegez le minduntalan. Sajnos gyakran túl lassú: már túlmentem a kereszteződésen, ahol mondjuk balra kellett volna kanya-rodnom. Másik készülékre IGO-t tettem fel az összehasonlításhoz. A Sygic képe elfogadható, 3D-s képei szépek, az utak számozását, sőt autópályán a lehajtó számát is bemondja, relative gyorsan tervez újra, de tegnap Veresegyházon és Szadán is többször "eltévedt", míg az IGO talán nem olyan szép képpel,a vezetőt letegezve, de precízen tette a dolgát. Induláskor a Sygic először a földgömböt mutatja rajta középen - bár Éppen Gödöllőn vagyok, de "Bratislava" jelenik meg mint tartózkodási hely, aztán egy idő múlva korrigál és nagyít. A közlekedési helyzethez és más adatokhoz mindenáron a netre akar menni, ha nincs összeköttetése még a képet is kikapcsolja és helyette bead egy feliratot, hogy kívánok-e ha lesz lehetőség újra kapcsolódni -ez aztán nagyon hiányzik vezetés közben - Egy félórája töröltem le végleg!!