Sygic Navigator 11.2.6-os frissítés érkezett

Mint tudjuk, a Sygic az egyik legdinamikusabban fejlődő prémium navigációs alkalmazás, mely az Android rendszeren kívül számos OS-re kínál élményekkel teli útbaigazítást.

Nemrég kiadták a legújabb 11.2.6-os verziót, melyet letölthetünk a Google Play-ről a teljes világtérképpel egyetemben. Aki frissít, annak egy 20 megás kis csomagot kell pluszban letöltenie, melyre a program is figyelmeztet.

Változáslista:

✓ Házszám alapú keresés Németországban és Csehországban
✓ Legfrissebb térképek és főutak Pakisztánban
✓ Bemutatkozik a valós idejű közlekedési információkkal szolgáló rendszer, mely egyelőre csak Szingapúrban érhető el.

Tehát nekünk magyaroknak nem fontos frissíteni, de aki szeretné az bátran tegye meg.

Letöltés

Hozzászólások

Hát én nem tudom beregisztrálni, gáz!!!!!

Minek akarod beregisztrálni?
Amugy már 2 hónapja elérhető ez a verzió :)

Tudjuk, csak mindig elfelejtődött :)

Tudna nekem valaki segíteni mert nekem kért a sygic regisztrációs kód!
Tudna nekem valaki segíteni hogy ne kérje és müködjön minden funkcioja!?

Ez egy próbaváltozat, azért kér kódot. A teljes program feltöltése illegális, így a programot meg kell vásárolni. További infókért kérlek keress meg emailben.

Helló!
Milyen navigációt tudnátok ajánlani Samsung Galaxy S3-ra? :D
IGO-val próbálkoztam, de az sajnos nem használja ki a teljes képernyőt. :(

Szia, a Sygic-ot ajánlom. Google Play-en van 7 napos teljes verzió. Nem fogsz benne csalódni.

Nagyon szépen köszönöm a tippet, egyelőre tényleg nagyon jónak tűnik! :D

Hali Mindenki, tettszik az oldal.
Nos; leszedtem a sygic navi rendszert a MArketről, ma, 2012. juni 17-én. Nagy nehezen feltelepült (mindíg a kari telítettségét problémázta), szal install majd beállítások; elkezdtem hogy honnna hova szeretnék menni (egy adott településen belül a város egyik pontjából a másikba tehát uaz város csak más utca). Beállítottam a hangot is, majd a jobb alsó sarokban található 'kész-re katt. Innentől kezdve semmit nem csinált a Galaxy ACE-m, GPS Kapcsolatot jiányolt, nem is adtam neki műholdas elérést hiszen én offline navihoz ragaszkodom. Na a lényeg hogy a hang hogy merre induljak v valami meg sem nyikkant, ja a térképet viszont úgy mutatta h EU-majd úgy zummoltam rá hogy MO, majd csiptetős zoommolással tapi-tapi és így a városra. Magátol nem csinálta azt sem hogy hely beazonosítása ahol állok v valami. Mutatja az általam zoommolt map-ot, elindultam kocsival Apontból a B-be melyeket elvileg megadtam neki, semmi. A telóm tőle belassult rendesen, szal többször megcsináltam elejitől uezt hogy hely megadás, cél megadás, stb, semmi. Nálam nem jött össze. Lehet h azzért mert demo verzió, asszem csak 30 napos, lehet h azzért mert a GPS is a wifi is és a mobil internetem is ki volt kapcsolva.De ha offline, akkor úgy gondolom semmi műholdas / netes kapcsolat nem kell. Szal nekem ez a progi nem akart összejönni, Van valakinek javaslata mi miatt nem indult nálam a Sygic? Köszi előre is, részletes javaslatot itt is megköszönném: bagira88@freemail.hu. Másik GPS is érdekelne androidra, ami offline és net nélkül megy . Ui.: a kocsiban lévő GPS készülék IGO-s, jol megy ébek óta offline. Magunk szoktunk frissíteni hozzá.Hasonló a telómon nem ment vajjon miért? Köszi az építő javaslatot. :)

Szia, mindenképpen kapcsold be neki a GPS kapcsolatot, hiszen az az alap, ami kell egy offline navihoz. Mobilnet nem kell, de GPS igen. Természetesen ingyenes így is a navi.

Helló! Kicsit félreértetted az offline navigációt... Az offline annyit jelent h nem kell hozzá internet, mivel a telefonon van a térkép (nem úgy mint a gyári proginál, ahol folyamatosan tölti le netről), DE GPS nélkül h tudna navigálni, mivel ez elengedhetetlen hozzá?! Az határozza meg a helyzeted a térképen, és ráadásul ingyenes is ennek a használata, mivel a műholdakhoz valók kapcsolódás nem kerül semmibe. (A kocsidban lévő navigációnak is kell GPS jel, azt jelenti az a kis térerő ikon valahol a képernyőjén.) Wifi és mobilnet nem kell hozzá, azok csak a gyorsabb és pontosabb helymeghatározáskor kellhetnek.

Hali
Frissítettem a neomat ics-re, azóta nem megy a sygic rajta
Tud valaki segíteni?

Kellene a jelenleg használt Sygic programod verziószáma, lehet hogy régebbit használsz.

Kipróbáltam a 11.0.2, 11.2.0, 11.2.6 elindultak de le is fagytak. Feltettem az Aura 3.0-át, elindult, de ha hívásom volt, vagy csak feltettem töltőre, kilépett és csak az aksi ki-be után tért magához. Most az igo van rajta, de feltenném a sygicet is, az jobban tetszett :-)

feltettem a Sygic ingyenes probaváltozatát.Tetszik,de hogy tudnám ezt érvényesiteni.Köszi.Ha valaki tud segitsen.lilaati1885@gmail.com

szevasztok
kellene egy kis segitség. van egy samsung galaxy s wifi cuccom amin a sygic navigátor 11.2.6 verzio fut.rengeteg helyet lementettem a kedvencekbe mint áruteritő. viszont a készüléken az aksi bekrepált. feltelepitettem a sg2-re is a navi progit. az volna a kérdésem hogy lehet átvinni a kedvenceket az ujra. valaki tudja hová menti el őket? elöre is köszi a segitséget.
tisztelettel
bogáncs

Nálam az SD kártyán az Aura mappában vannak a fájlok.

köszi szépen a helpet. igazad van k özben én is rájöttem hogy nem keresgetem a pontos helyet, csak egyszerüen felülirom az egész aura mappát a másikkal. még egyszer köszi.
:-)