Sygic Navigator v11.0.2, az Androidos prémium navigációk királya

A profi autós navigálás és a gyalogosközpontú irányítás közösségi élettel telítve. Ez a Sygic GPS Navigation a Sygic futurisztikus, háromdimenziós terméke.

Hangutasítások több, mint húsz nyelven, városinformációk, POI-hoz rendelt földrajzi koordináták és információk a Wikipédiából, mindez TeleAtlas térképalapon.

Teljes 3D-s tartalom, gyönyörű képek épületekről és tájakról, gyors és egyszerű válaszok a Sygic-tól helyzetváltoztatás esetén. Gyors útvonaltervezés, házszámszintű információk, sávasszisztens, sztrádajelzések, sebességkorlátozó figyelmezetések, traffipax jelzések. Készülékünkben tárolt telefonszámokhoz közvetlen híváslehetőség, barátok keresése, találkozási pontok. A közösségi opció megosztást tesz lehetővé más Sygic felhasználókkal. Helyzetünk közzététele közösségi oldalakon (Facebook, Twitter)

A Sygic az előtelepített adatok stratégiáját választotta, gazdaságos belsőmemóriás tárolással kombinálva, stabil, megbízható és minden eddiginél gyorsabb tudást biztosítva ezzel, amit csak internetkapcsolat adhat világszerte.

Az alkalmazás legújabb, v11.0.2-es verziója már elérhető Android alapú készülékekre.

1. A program letöltés után telepíthető a kívánt 2.1-2.3-as veriószámmal rendelkező Android rendszerű készülékre.

2. Telepítés után már csak ki kell választani a kívánt térképet, nyelvet és hangot, majd a letöltés után indulhat a navigáció.

Bővebb információ a csatolmányban (regisztráció szükséges hozzá oldalunkon).

Hozzászólások

A letöltött fájl
nem telepithető,nem is tudom milyen kiterjsztés.
Vki elmoindhatná hogyan telepitette.
Köszi.

a letöltött file kiterjesztését (ebben az esetben nincs neki) nevezd át apk-ra

Javítottam, de mindenképpen át kell nevezni .apk-ra mivel a szerver .zip-nek érzékeli (mivel az is).

ez okosított?

Persze :)

Sziasztok. Desire hd-n nekem nem akar menni.Mindíg kikapcsol.Ez azóta van,hogy frissítettem 2.3-ra.Előtte müködött minden,ez is tökéletes volt(a régebbi verzió)Amúgy az sms-em is elszállt a gyári.Megoldás? Rootolás?
Köszönöm ha valaki segít.

Nálam 2.3.3-on tökéletesen megy. Próbáld meg az egészet letörölni (a kártyán se maradjanak meg a fájljai), és utána telepítsd újra. Végső esetben a teljes gyári beállítások visszaállítását javaslom még. Rootolni felesleges hozzá, mert azzal ugrik a garancia.

próbáltam már de úgy sem müködött.Amióta frissítettem nem az igazi a hd-m

Az furcsa. A Speedshopban vetted? Ott szoktak gondok lenni ilyen téren.

xxl gsm! Ezért gondoltam a rootolást vagy vissza a régebbi 2.2-re de nem tudom hogy kell még nem ástam magam bele a rootolásba.Esetleg tudnál segíteni? Saját emilemet ha megadom?

Sziasztok!
Azt hogy lehet elérni, hogy a memória kártyára telepítse a térképeket, ne a készülékbe? LG Optimus 2X. Egyébként jól működik.

Alapból a kártyára menti a térképet és a belső memóriába pedig az app-ot. Ha mégse így tenné akkor át kell mozgatnod és újra kell telepítened (vagy az alkalmazás kezelőben "áthelyezés az sd kártyára").

Köszi. Nekem SD kártyára menti,de nem a külsőre! Tehát nem arra amit én dugok bele, hanam ami az LG Optimus "sajátjába"! /mnt/sdcard/Aura. Én az "ExternalSD"- re szeretném! Ide szeretném a térképeket: /mnt/sdcard/_ExternalSD. Ezt hogyan lehet?

sziaaztok!

én a sygic 10v8.12-őt töltöttem le de nem tudom aktiválni termékkódot kér minden lépést végigcsináltam és az aktiválási kód nem jó. ha felmegyek erre http://www.sygic.com/en/activate az oldalra itt kéri a termékkódot amit nem tudok igy nem tudom az aktiválási kódot sem. van valakinek ötlete?

Szia!

Mutasd meg a linket, hogy pontosan melyiket töltötted le! Köszi

Sziasztok! Én letöltöttem és tökéletesen működik (xperia mini pro) de ez teljesen ingyenes?

Őőő bocsi, csak én nem találom a csatolmányt? Vagy már esetleg le lett törölve? köszi!

Én sem találom, sajna...
Pedig már egyszer leszedtem, csak rendszer reinstall, s valahogy elveszett):
Feltennéd még egyszer?