SymDVR: videórögzítés egyszerűen, Symbian mobiltelefonokon

Ez az ingyenes alkalmazás Symbian OS készülékeken tesz lehetővé egyszerű, gyors és minőségi videórögzítési lehetőséget. Az app tesztelve: Nokia 6120 és Nokia X6 8GB-on.

Kompatibilitás: Symbian 9,1-9,4; és S^3

Főbb jellemzői:

Támogatja a folyamatos videofelvételt
Régi feljegyzések automatikus törlése
Támogatja a nagyítást / kicsinyítést felvétel közben
Háttérben történő videofelvétel

Választható funkciók:

Fényképezőgép (fő vagy másodlagos)
Video felbontás
Frame rate
Audio codec
Audio és videó bitráta
Videó mérete
Tárolási határérték
Lemezmeghajtó
Indítási mód

Az alkalmazás előnye abban rejlik, hogy a gyári beépített Nokia felvevőknél fényévekkel jobb minőségű felvétel rögzítését teszi lehetővé.

Optimális felbontás: 640x352, 3500 kbps.

Letöltés: S60v3, S60v5 és S^3

Hozzászólások

Nos én kipróbáltam egy Nokia 5800-án de semmi (fényévek beli) változást nem tapasztaltam.Sőt nekem nem közelít/távolít felvétel közben,igaz előtte be lehet állítani a nagyítást de közben nem.A másik amit észrevettem hogy a képméret 640x352,nekem a teló alapból 640x480-ba rögzít így ezzel a programmal levágja a tetejét és az alját a videónak,és ha a gyári videót kiteszem full képernyőre akkor megy ugyan ezt a képméretet látom mint amilyet a program készít.Lehet hogy egy jóval erősebb telóval mást produkál de én nem látom jobbnak a sajátjánál.Kíváncsi vagyok majd másnál mi az észrevétel.

Rendben, köszönjük a véleményt. Lehet hogy fényévbeli különbség nincs, de a készítő állítása szerint sokkal jobb a gyárinál. Meglátjuk, hogy más készülék mit produkál.

Kipróbáltam, szintén 5800.
Olyan módot, hogy fényképezés, nem találtam benne. A videó felvétele pedig, semmivel sem jobb mint a gyári, azaz csapnivaló.
Szívem szerint, ha lehetőségem lenne, szétrugnám a nokiás fejlesztő csapat hátsóját. Egyszerűen vicc, hogy egy régi E65, a 2Mp-s fix kamerájával, klasszisokkal jobb képet csinál, mint az 5800 a 3,2 Mp-s autofókuszossal.

Én N8-00-ra tettem fel a legújabb változatát. Az már tud 12 megapixelen is rögzítnei, viszont minőségi változást én sem tapasztaltam a gyári szoftverhez képest. Van benne egy pár jó dolog, ami tetszett (simább zoomolás, meglehet adni a tömörítés minőségét, felbontását, stb.), de szerintem a gyárit kényelmesebb használni. És nem is lehet kiszedni a videókat a szoftverből, vagyis nem lehet kimásolni máshova. Legalábbis én nem jöttem rá, hogy hova menti. Viszont kémfelvételek készítéséhez ideális, nem világít az undok piros LED felvétel közben :)