Szenzáció: itt a Playstation mobil a Sony Ericssontól!

Nehéz elhinnünk, hogy most tényleg egy olyan készüléket látunk, amelyről csak álmodoztunk eddig, de igen: hamarosan megérkezik a Sony Ericsson Playstation mobil!

Még nyáron röppent fel a hír, hogy a neves japán-svéd gyártó szeretne valami különleges modellel előugrani, valamint azt is leszögezték, hogy ők szeretnének lenni a világ legnagyobb Androidos készülékgyártók egyike.

A készülék a kiszivárgott képek és infók alapján hamarosan piacra kerül, méghozzá az új 3.0-ás Android (Gingerbread) rendszerrel a fedélzetén. Valamint maga a Sony márkanév, és a hozzá kapcsolódó Playstation név garantálja azt, hogy jobbnál-jobb játékok fognak érkezni (végre) Androidra is.

A készülék paraméterei:

- 1GHz-es Qualcomm sport MSM8655 (a chip megegyezik a G2-ben is megtalálható CPU-val, de itt 200MHz-el gyorsabb)

- 512MB RAM, 1GB ROM, és a képernyő mérete: 3,7-4,1" közt mozog (tehát erről még nincs pontos infó)

- Újdonság a játékra kihegyezett szétcsúsztatható felület, mellyel a képernyő érintése nélkül is tudunk használni, ez főleg játékoknál lesz hasznos. A képernyő minden bizonnyal multitouch képes lesz.

A felvételek egy prototípusról készültek, és még ha idén már nem, de valószínű hogy az új évet rögtön ez a készülék kezdi.

Hozzászólások

azta..!:O nem rossz..! tiszta SE vivaz sztem...!

a sárga nyil meg a hibátjelőli a csuszka hátlapján. megint eggy kémmfoto reméjűk le-javitották

ez olyan mint kb 3-4éve nokia n98 :D semi nem lesz belöle.a s.e symbianal se tudot semit csinálni,androidal se fog.oldalról nézvel,már bocsi....nagyon ocsmányul néz ki

Fake... menüs képnél Back "B", Enter "A"... PS-en mióta van "A" meg "B" gomb?? :D

Leszögezem, nem kötözködni akarok! Lehet hogy NEKED VAN IGAZAD! És az is igaz, hogy PS-en nincs "A" meg "B" gomb, viszont ez nem is az a rendszer lesz, hanem ANDROID!! És Androidon elképzelhetőnek tartom! Sokszor meglepte már a világot a SE! Kisebb-nagyobb sikerrel, persze.
Lsd: "Valamint maga a Sony márkanév, és a hozzá kapcsolódó Playstation név garantálja azt, hogy jobbnál-jobb játékok fognak érkezni (végre) Androidra is." A kiemelt rész a lényeg! Legalább is nekem, mint Galaxy tulajnak! :)

ez azért nagy kamu mer az aksi résznél nincs semi cimke(imei). ha cimke nincs,sw sincs rajta.akkor meg be se tudod kapcsolni a telot,és föleg nem a menüt nézegetni.ezen nem utolag lett eltávoltitval a cimke,mert nem is volt rajta.ezt onnan tudom hogy nokianal is igy van,és szinte minden gyártónál.felteszik rá a megfelelö sw-t,utána kap 1 matricát,cimkét,és hga azt lecsipntják,utána van az hogy csak lehet használni a készüléket

bumerang Te hol látod ezeken a képeken az aksit?
Mert én egyiken se látom! XD

sztem is hasonlít :D