Szignózás kikerülése és fájlrendszer hack: S60v5-re - ÚJ!

Megérkezett a várva várt HACK Nokia N97-re, Nokia 5800-ra és Samsung Omnia i8910-re, tehát S60v5-ös tulajok izzítsák be készüléküket, mert ma feltörjük a fájlrendszert, és nem kell többé szignózni.

Frissítve: 2009. szeptember 27.

CsatolmányMéret
Fájl HelloOX2v202Unsigned.rar0 byte

Hozzászólások

A 7. és 8. pontot valaki magyarázza már el nekem. Mit kell csinálni a copy_to_a mappával? Az eredeti (nem lefordított) leírást hol találom? (Egyébként az e51-esemen akarom a 400-as szoftot hackelni próba cseresznye alapon.)

Amit linkeltél, nem jó 400as szoftra, nem megy fel a modo. Már régebben próbáltam vele. De egy másik honlapon megtaláltam a megoldást, most kezdem el megcsinálni. Linket írok, ha kell.

Kipróbálta ezt már valaki? ha igen írja már le a lépéseket.
vejkei

Szia Tomee,

Remelem tudsz nekem segiteni: megcsinaltam mindent a leiras szerint, de minden telepitofile-ra azt irta hogy serult. Ujrainditottam a telefont, igy mar mukodtek a telepitesek, de csak a szignozott fileokkal. Amik nincsenek szignozva, tovabbra sem jok :(
Ja a lenyeg: N97-esem van 10.0.012-es SW-el.

Koszi elore is.

hello tudna nekem valaki segiteni?
a gépen megszignóztam a HELLOOX-ot és mikor telepíteném a telóra tanusítványhibár ír ki, ez mért is lehet??Megoldást kérnék!!!
Nokia 5800-ra kéne
Előre is köszi

A saját telód cer és key fájljait használod? Mert ha nem az a baj, vagy ha igen és úgy jelentkezik a baj, akkor azok a rosszak!