Új firmware Nokia 5800-ra: v51.0.006

Nem gondoltuk volna hogy lesz még frissítés az egykori iPhone killerhez. Nos tévedtünk, mert itt van a több szempontból is pozitív v51.0.006-os firmware

Mi változott?

v51.0.006

- Javított Mail for Exchange
- Javított videóhívás
- Javított böngésző
- Teljesítmény növelés

Külföldön már elérhető, reméljük a napokban már itt is lesz.

Hozzászólások

A böngészőt mindig javítják és mindig pocsék marad :(

2005 óta nem tudták stabillá varázsolni a Symbian 9.x-es böngészőket.

Remélem az RDS-t is életre keltik újra a rádióban. Illetve az elbaszott zenelejátszót is.

Daylimobile-on vannak már felhasználók által észrevett változások

- Vibration levels in order, even more than that - vibration became more clear!
- RDS is working again!
- Kinetics slightly improved
- The performance was in my opinion better than congestion or previous versions

Remélem tényleg kijavították azt az RDS hibát a rádióban végre. Sőt abban is nagyon bízok, hogy ezután nem fog csak úgy magától kikapcsolni majd újraindulni a telefonom, meg lefagyni se. Bár ne akarjunk egyszerre túl sokat, nemde? :)

Inkább induljon újra magától minthogy fagyon. Nekem az N70 állandóan fagyott, ez meg 1 év alatt 1x fagyott le.(Akkor is miattam) Szóval szerintem had induljon újra amikor csak akar. :D Kijöhetne végre magyar országra is az új fw.

hát igen ezért van a Nokia az élen.. mert figyelnek az szoftver tuningolására..!! én vettem egy Vivazt.. a sony nagyot alkotott vele..(csinált egy sony ericsson 5800-átxd) és végre kezd előre menetelni..! de addig amíg nincs új frisíítés...áhh..:SxD jó mondjuk a Vivaz eleve kb. 3 hónapja van hivatalosan az országba , de azér még is...:/:DxD

Rds továbbra is szarakodik.Böngésző talán kicsit jobb,de nem nagy a változás.Összeségében a frissítést nem nagyon venni észre.

Az RDS rohadtul nem működik továbbra sem, a telefon se stabilabb, se gyorsabb nem lett. Annyi változást vettem észre, hogy a kijelző elforgatása ismét érzékenyebb lett, nem kell teljesen 90°-kal elfordítani ahhoz, hogy álló ill. fekvő helyzetű legyen. Szóval ez az egész fw annyit ér, mint sz@rnak a pofon, semmit. Az ilyen "nem érdekelnek a felhasználók problémái" dolgok miatt kezdek kiábrándulni a Nokiából sajnos. Egyetlen nagyobb hibát nem voltak képesek normálisan kijavítani ezen a telefonon eddig, pedig vásárlók ezrei panaszkodtak szerintem.

Milyen iPhone killer???? Az 5800-ról beszéltek? Na ne vicceljetek már! De ténlyeg...

jelenleg nincs érintöképernyös telom.tube,n97,x6 volt,de megszabadultam tölük.nem hoz lázba sajnos az érintös teló.jó,nagyobb a kijelzö,enyi az elönye,de semi más.az 5800 teli volt hibákkal,és teli is lesz.a hibák 90% azért van mert a nokia kinai cuccokat használ.az egy dolog hogy finn a cég.kinaiak meg ugyebár hiresek a minöségröl :) a kijelzötöl elkezdvel,az összes müanyag cuccig minden kinai,legalábbis azok,amit itt magyarba csinálnak.ha veszünk egy példát,pl nokia n73.más a magyar,más a finn.anyagminöség,szoftveresen,stb.ég és föld a 2. ha valaki tud olyan dolgot nokia 5800án,ami pl jobb bármibe is egy régebbi,bilentyüs modelnél.kijelzöt kivével.kamera? vicc az egész.nézd pl n73at.100x jobb képet csinál.zene? 6110 navi,n95 jobban szól.gps? újra az elözö 2 modell. az 5800 egy nagy versengésbe összedobot valami,semi több.az érintöképernyönek meg megvan az átka.szerintem mindenki tisztába van vele.nem szapulom az 5800át,van amibe jó,de csak egy átlagos embernek,aki hétköznapi dolgokra használja.aki egy picit is konyit hozzá,annak sok a negativuma benne

Anno az iPhone 2G és az újonnan megjelent 5800-ás esetében mondogatták az "iPhone killer" szóösszetételt. Ez így volt igaz, ma már nem.

Nem a telefon szar, azzal semmi gond nincs. A GPS is tökéletes benne, nagyon jól működik, ahogy a térerővel és a wifi adapterrel sincs probléma (megjegyzem, mással sincs). A szoftver a gyenge pontja, és nem azért, mert javíthatatlan hibák lennének benne. Hanem azért, mert a Nokiánál úgy látszik tesznek a felhasználók észrevételeire. Meg mert a saját maguk által a szoftverbe integrált hibákat nem szüntetik meg egyik fw frissítéssel sem.

remèlem jobb lesz