Új firmware: Nokia N97 - v21.0.045!

A Nokia Software Update Support csoport jóvoltából került ki e "kis" információ a nagyvilágba. Hogy mit fog tartalmazni az új szoftver, lapozz tovább!

Újítások a 2.1-es firmwareben:

1. Továbbfejlesztett hívások: megbízhatóbb lett
2. Simább az érintőképernyőn a lapozás
3. Böngésző fejlesztések
4. Zenelejátszó fejlesztések
5. Javított kép és videó stabilitás

A teljes levél tartalma (angolról fordítva, fordítóval):

Kedves updaters

Nokia N97 szoftverfrissítés 2,1
A Nokia N97 szoftverfrissítés Release 2.1 is elérhető lesz a Nokia Software Updater február 1-én, hétfőn. A szoftver verziószáma lesz 21.0.045 (RM-505) vagy 21.2.045 (RM-507) attól függően, hogy a régióban, és rendelkezésre kell állnia 08:00 GMT. Bocsátása N97 kína 2G (RM-506) követi majd rövidesen. Ez a kiadás 2,1 kínál további javítását a 2.0 kiadása történt az elmúlt évben.

Szoftver elérhetősége
Mint rendesen, akkor közzé szabványt nem egyedi változatait a szoftver, országonként (SIM-mentes) és az üzemben tartó a következő verziók az elkövetkező napokban, hetekben. A Nokia N97 (és számos más eszköz) automatikusan ellenőrizni tudja az új szoftver. Tovább a Menü> Alkalmazások> SW frissítve, és lehetővé teszi az automatikus ellenőrzést. MyNokia tagjai is kapnak egy SMS-t, amely "új szoftver elérhető", mint a telepítési előrehaladtával. To register, go to a Menü> Alkalmazások> My Nokia> Regisztráció vagy látogasson el a www.nokia.com / mynokia.

Segítségével a számítógép frissítése
Kezdetben ez a szoftver frissítés csak akkor elérhető a Nokia Software Updater. Köszönhetően rengeteg új tartalom érhető el ebben a kiadásban, a over-the-air "FOTA" csomagok nagyobbak, mint a normális (kb. 17MB), és lehetővé teszi a megfelelő vizsgálat, megvalósítás kicsit lassabb.

Mentések frissítés előtt a Nokia N97 nem nélkülözhetetlen, de segítségével a lehető legtöbbet az új szoftvert, azt ajánljuk, hogy szinkronizálni a készüléket vagy készítsen egy biztonsági beállítások nélkül frissítés előtt. A sikeres frissítés után, állítsa vissza a készüléket beírásával * # 7370 # és adja meg a kódot (alapértelmezett = 12345). Akkor resync a készülék és visszaállítani a mentést. Végül, látogasson Ovi Store-hoz letölt a legutolsó változat-ból-a kedvenc alkalmazásait.

What's new
A szoftver tartalmaz sok javítások és fejlesztések a korábbi kiadások, beleértve:
Továbbfejlesztett hívás megbízhatóság
Sima érintőképernyőn lapozást
Böngésző fejlesztések
Zenelejátszó fejlesztések
Javított kép és videó stabilitás

Warm Regards,
A Nokia Software Update-válogatott