Új Samsung mobil érkezik optikai zoomal és 1080p-vel!

Az elmúlt percekben a twitteren felbukkanó üzenet eléggé megfogott, hiszen az írás szerint hamarosan érkezik egy vadonatúj S9000 ítpusjelzésű Samsung modell hatalmas tudással. Nézd tovább!

A Samsung firmwares blog szerint idézem:

"Samsung S9000 12 megapixel, opticalzoom, Xenon flash, 1080p , bluetooth 3.0, 32gb intern and a briljant 4.2'' super amoled"

Hmm. vélemények?
Így utólag mondva igazuk volt az elemzőknek: ha a Nokia bejelent valami nagyot, azt a Samsung még nagyobbal vágja vissza és hamarabb!

Hozzászólások

szerintem a nokia N8 hamarabb boltokba fog kerülni mint ez a Samsung,

Kitudja van benne valami lehetőség hisz a samsungnak van már 12mpx es optikája és hozzá való zoom is oled adott 1080p meg hdmi ha a nokiának is sikerült szerintem lesz ebből valammi és nem is olyan sokára csak ne árazzák el mint a i8910HD-t (190.000) nyitó árral

Ha ez tégyleg 4,2"-os és ekkora keret lesz alul és felül is, akkor nem lesz egy parányi készülék.

de képen nem az teló van hanem ez a samsung galaxy 2 i9000 ami meg a cikkben van az s9000

Valóban: a kép amit felraktam csak illusztráció, mivel még nincs képi adat a telóról. Ami pedig látható, az az I9000

Az lehet, viszont messze elmarad majd hardware-ben! Az N8 kb. az I8910 HD szintjét üti! (na jó, a procija 50Hz-el többet tud, meg az optika SOKKAL jobb, ezt el kell ismerni).De ez a Nokiánál a fejlesztés? Ez lesz a "csúcskészülék"? A samu már túllépte EZT a kategóriát, és még jobban oda fog verni a vetélytársaknak(lsd.HTC, Motorola,...stb), ezzel a készülékkel! Egyetlen egy esetben nem biztos, hogy venni fogják, és ez a saját fejlesztésű "bada" op.rendszer! Ha van egy kis eszük, akkor Androidot rá, és szárnyalni fognak!!