Új SPB Mobile Shell verzió: v3.5.(433)

Elég pörgősen fejlesztik a legmenőbb mobil-főkpernyő programot. Megérkezett a legújabb verzió. Igaz még csak teszt, de tessék kipróbálni. Symbianos telefonokra.

Hozzászólások

Nekem a Samsung i8910-en nem működik. Telepítés előtt hibát ír ki. Pedig hackelt a telóm.

Szia! Nekem felment HD-re és működik is!

Én rátelepítettem a 3.5(3akárhányasra)

Az új Bukest rom van a telefonomon.

Végül nekem is ráment.
De sűrűn lefagy a teló tőle és töröltem is.
Neked nem fagyizott?

biztos jó !! de én nem vagyok oda a próbaverziókért,,!:S azt lehet tudni h mikor lesz teljes..?

Felraktam, jó nagyon. 5800-án 8-9 mb vel keveset eszik a RAM-ból. De nem mutatja nálam a nemrég használt progikat. De min írva vagyon ez csak próba verza. :D

Nah ez már tök jó, frissíti az órát is ha le van zárva a telefon, de ennél meg az a gond, hogyha kilépek a menüböl vagy egy programból, akkor a főképernyőből levágja az alját és minden alkalomkor el kell fordítani a telefont meg vissza, hogy megint láthassam a teljes képernyőt.

Amúgy a mai napig nem értem, nekem vivazom van és sehol nem találok spbshell mappát a memóriakártyán, meg sehol sem. Hova telepíti ez magát?

Szvasz Vinike..! nekem is vivazom van..! ennél az esetben magadnak kell megcsinálni az SPBShell nevű mappát az Egyebek mappán belül!! de télleg csak ennyi..elnevezed így a mappát és kész!! már rakhatod is bele a skineket..:D!! télleg te nem tapasztaltál olyat a régebbi SPB-knél, vagy esetleg ennél, h ha SPB-be belépsz ,és megnyomod a kamera indító gombot, és elis indul a kamera, akkor neked nem kezd el bevillani a menű képe fényképezés közbe?? mert nekem ezt csinálja..! csak ugye még nincs új szoft.frisítés a telóra és így még elég instabil az ilyen komolyabb programoknál..! Úgy h én felse raktam inkánn ezt az új spb-t (főleg h teszt..) , mer azér félek h bezavarodik a telefon és MEGHUL..xD!! de már télleg ideje lennne egy új szoftver verziónak...!!!! (gondolom ezzel te is egyet értessz..xD)! remélem tudtam segíteni..!!

de bizony, nekem is volt ilyen előző verziókkal, le is töröltem. csak gondoltam ebben már nem lesz, de odáig már nem jutottam, mert az egész shell lecsúszik fél centit a telefonról.

Nagyon kellene az új soft, remélem normálisabb lesz a telefon.

Ráadásul a régebbi verzióknál ha videóztam sikerült teljesen széjjel fagyasztanom a telót, csak az aksi kivételével tudtam újraindítani.

Amúgy én arra lennék kíváncsi hogy saját magát hova telepíti. SPBSehll mappát megcsináltam azzal nincs gond - bár nem tudom hogy data\others-ba vagy simán a gyökérben lévő others-ba kell - azt nem értem hogy pl saját beállításait hova teszi. Pl nekem az új már az előző, letörölt asztalelrendezéssel töltődött be. De vajon hova mentette ezeket a beállításokat? Ezek szerint egy uninstall-al nem is tünteti el magát rendesen.

aha érteM..!+ na látod ezen én is gondlkoztam..! nekem is ha letöltlöm és vissza rakom, akkor ugyanazzal a háttérképpel és ikonakkal jött be..! de már szinte létfontosságú lenne az SE-nek h frisítsen, mert az utóbbi évekbe a csúcsról a nullára sülyedt..! az Xperiákkal és a Vivazzal alkotott most "nagyot" sztem!!! de kár így elbaszni ezeket a telókat,(vagy is h inkább a Vivazt, mert ugye az X10,X10 mini..stb ugye Android,aztán most az az Isten, a symbian meg le van tojva, vagy is csak az SE részéről..A Nokia itt is kivétel marad..) mert azér nem kukába valók..xD!! Pont azért a Nokia a világelső mert ő folyamatosan dobja ki a frissítéseket... az SE meg akkor ha éppen unatkozik a vezetőség és hirtelen eszükbe jut..! ha most észbe kapnának a Vivaz-ból bőven olyan híres és elterjedt teló lehetne mint az Nokia 5800-ból..:/(Y) de azér nem bántam meg h vivazt vettem..:D(y)

hello Nekem is vivazom van amikor telepiteni akkarom azt irja ki hogy tanusitványi hiba lépjen kapcsolatba az alkalmazás forgalmazásával

Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni most vásároltam 1 vivaz pro-t és érdekelne, hogy hogy tudnám rárakni ezt a progit? sajnos még fogalmam sincs a kezeléséről. segétségeteket előre is köszönöm.

Hali, elsőként szignózni kell, ennek a leírását a fenti "trendek" soron megtalálod. Vagy a hivatalos oldalról szedd le a progit, mert onnan települ.Kód meg van hozzá.