Új X-Plore! - v1.30

Megérkezett a legjobb Symbianos fájlkezelő legújabb verziója! Nagy újdonsága hogy támogatja a témákat is!
Csak regisztrált tagok tölthetik le a teljes verziót!

Hozzászólások

Hello!

Felraktam de mindig menni akar a netre ellenőrizni a generált kódot, ha nem engedem a hálózatra akkor újra visszaugrik nem regisztrált verzióba. másnál is van ilyen gond?

Üdv!

igen, sajnos. a crack működik, de még várni kell a "hivatalos" törésre.

Hallo,
nekem nem ment fel. Mindíg azt írja ki, hogy nem érvényes tanusítvány? Mi a teendő? üdv vejkei

milyen telefonod van? gondolom E széria.

Igen E 71. Nagyon tetszik és az itteni okosságok után már a navigáció is szuperül megy. Csak a tanusítvánnyal szenvedek most. üdv Vejkei

azért nem telepíti fel (ez az e széria tipikus biztonsága) mert alapbeállításban be van kapcsolva az alkalmazás ellenőrzés a telefonon, így nem engedi felrakni a programot. Ha bemész az alkalmazás kezelőbe, abban nyomsz egy opciók gombot és bemész a beállításokba, ott az alkalmazástelepítés menünél kiválasztod a MIND opciót. így már tudsz telepíteni.

Köszönöm ki is próbálom ma délután.

Be vagyok regisztrálva, be vagyok lépve, de nem találom a linket, hogy letölthessem. Hol keressem? Vagy csak nem látom a fától az erdészt?

huha, az érdekes. amugy a két xplore képernyőkép alatt vannak a linkek.

nekem is kapcsolódni akar újraindításkor és semmissé válik az aktivációm, egyébként ez befolyásol valamit a használatával kapcsolatban ? az 1.22est, ami jól működött eddig, visszatelepítés után frissíteni akar és nem működik. Szóval remélem, h attól, h ez még nem rendesen tört verziós, még műxik rendesen.

persze, működik csak az elején a visszaszámlálást kell emgvárni és a bezáráskor ugyanezt

nagyon jó Köszönöm!

Köszönöm!

Nagyon köszönöm !
Kitűnően müxik !!!! N95