Újabb Android Market frissítés érkezett

Nemrég frissült a népszerű Android áruház, mellyel a Google egy új kezelőfelületet és számos újdonságot vezetett be, azonban az még nem elég hiszen itt az újabb frissítés mely a következő két újítást alkalmazza:

PIN kód: ezzel az opcióval beállítható egy PIN kód, mellyel csak kód tulajdonosa férhet hozzá a Marketből történő vásárlásokhoz, adatmódosításokhoz és bankszámla műveletekhez.

Google +1: a Facebook lájk helyett a Google a saját +1-es rendszerét integrálta bele a Marketbe, így ha egy app megtetszik és "lájkolnánk", adhatunk rá egy egyest.

Az áruház Android 2.1-es verzióktól felfelé érhető el, és a készülék automatikusan telepíteni fogja, mihelyst a Google elérhetővé tette azt a készülék típusunkra.

Nálunk jelenleg (HTC Desire és Desire HD tesztalany) még nem érkezett meg az első update sem. Aki így járt, az a csatolmányból letöltheti a programot.

Hozzászólások

Sziasztok!

Csak jelezném, hogy bugos még az új verzió, néhány alkalmazásánál azt írta ki (nem egyből), hogy nincs hely az eszközön.

Nagyon szép meg minden, csak szólni akartam.

Hali!
Most ez melyik ami letölthetö innen? A legújabb vagy az ami az írás szerint kimaradt? (htc desire)

Ez a legújabb (3.1.3-as). Nekem még automatikusan nem frissítette, ezért raktam fel, hogy aki nem akar várni, az telepítheti.

Üdv!

Egy nem ide tartozó kérdésem lenne, remélem tudtok segíteni!? Samsung Gio-m van és a Kies program felajánlja a szoftverfrissítést Gingerbreadre, de miután rákattintok a folytatásra a biztonsági mentés után, kidob a winfos7 egy ablakot, hogy a program leállt és választhatok, hogy bezárom a programot vagy online hibakeresést végez és bezárja a programot. Van ötletetek mi lehet a gond? Az oprendszerem win7 64bit. Segítségeteket előre is köszönöm!

Valahogy nekem úgy rémlik hogy 64 biten kétes a működés. Próbáld ki egy virtuális gépen XP rendszerrel.

Hogyan lehet ezen a market on regisztrálni? Mert a telefonom amikor elkezd egy ujj market ot csinálni akkor kiirja h nincs internet kapcsolat pedig kapcsolódva van a wifi hez! Légyszi segítsetek! ;-)

Nem kell regisztrálni, lényeg hogy be legyen állítva a telefonban a saját Google fiókod. Onnantól WiFi-vel mennie kell.