Újabb benchmark eredmény a Galaxy S III javára

Pár napja csak az "iPhone 5 vs. Samsung Galaxy S III" írásokkal és tesztekkel van tele az internet, melyben mindenki a saját igazát hajtva próbálja fénypontba lendíteni kedvenc készülékét. Egy valamiben viszont nem a vásárló dönt: azok pedig az eredmények, melyek csakis a készülék teljesítményén múlnak. Az eddigi Geekbench 2 tesztekben (mivel ez iOS-re is elérhető) az iPhone 5 volt az élmezőnyben, maga mögé utasítva a Samsung Galaxy S III négy magos erejét: de csak eddig a pillanatig.

Egy felhasználó ugyanis megdöntötte a napok óta tartó rekordot: sikerült pontosan 1766 pontot elérnie a tesztben.

samsung

iphone 5

Ezennel a Galaxy S III tekinthető a világ leggyorsabb okostelefonjának, de természetesen a közeljövőben lehet még változás. (Illetve azt is érdemes figyelembe venni, hogy Androidon előszeretettel használnak főzött ROM-okat is).

Forrás: Sammobile

Hozzászólások

Ti most vicceltek ugye??
Nekem eredeti gyári ROM-om van és ICS 4.04.-em.
A Geekbench teszten 1808 pontot ért e la telefonom! Csináltam is róla screenshotot!
http://imageshack.us/a/img43/4971/screenshot2012091911091.png

Na lefuttattam még egy tesztet és most fel is töltöttem a Primate Labs oldalára. Azt nem tudom mikor frissítik a listát.
Itt a két screenshot:
http://imageshack.us/a/img651/5299/screenshot2012092223022.png

http://imageshack.us/a/img40/7655/screenshot2012092223021.png

Ez már komolyan szánalmas szőrszálhasogatás... Amerre megyek azt hallom és látom, hogy iPhone vagy Samsung? Mondok jobbat!! Vedd meg, ami neked tetszik, és légy vele boldog, használd egészséggel!!

Tessék. Ennyi! Ez már az oldalra feltöltött eredményem.
Ettől messze van az iphone 5.
..és ez még csak ICS, nem is Jelly Bean. Vagyis elvileg az eredmények még inkább javulni fognak.

http://browser.primatelabs.com/geekbench2/1070797

Nekem Samsungom van, de tuti, hogy iphone-ra fogok váltani. Milyej dolog az, hogy a telefon egy héten egyszer tutira lefagy. Hosszú másodpercekig gondolkozik, hogy megnyissa-e a menüt. Jó, nem SIII-am van de akkor is. Nekem telefon attól jó telefon, hogy nem tégla, mindig elérhető vagyok (ismerősöm ipfone-ja több mint 1 éve nem volt kikapcsolva), és nem fejleszt rá orrba szájba minden jöttment ember használhatatlan alkalmazásokat. Szóval a Samsung elveszített egy eddig hüséges ügyfelét....

Ja, és az előző hozzászólást is erről a fostalicskáról írtam és látható az eredménye.....Na ez a gáz.

hát igen rothadó alma sehol nincs.
http://browser.primatelabs.com/geekbench2/1107503