Vadonatúj térképek Garmin XT-hez

Megjöttek az új frissített Garmin navigáiós térképek, köztük Magyarország is. A folytat mögött a letöltés, magyarázatok és más ország térképei!

További térképek (MINDIG FRISSÜL!):

http://www.garniak.pl/viewtopic.php?t=398&postdays=0&postorder=asc&start=0

Újdonságok az 5.0-ban

Az úthálózat hossza 1.098 km-rel bővült, így a teljes úthálózat hossza jelenleg 108.180 km.
Jelentősebb új utak: M7 autópálya legújabb szakasza, valamint az új Orosháza elkerülő
TMC lokációs helyek száma: 1840
Az előző frissítés óta az alábbi 55 település helyszíni felmérése történt meg: Adony, Albertirsa, Aszód, Bátonyterenye, Bélapátfalva, Borsodnádasd, Dévaványa, Dunavarsány, Dunavecse, Füzesabony, Galgahévíz, Gönc, Gyomaendrőd, Hegyeshalom, Herend, Hernádszurdok, Izsák, Jászapáti, Jászárokszállás, Jászfényszaru, Kecel, Kenderes, Kerekegyháza, Kiskunhalas, Kunszentmárton, Kunszentmiklós, Lábatlan, Lajosmizse, Lőrinci, Martfű, Mezőberény, Nagykáta, Nagyvisnyó, Ócsa, Örkény, Pálháza, Pétervására, Polgárdi, Pusztamonostor, Pusztazámor, Solt, Soltvadkert, Sóskút, Szabadszállás, Tárnok, Tiszaföldvár, Tiszakécske, Tiszaszőlős, Tura, Túrkeve, Újszász, Vilmány, Vilyvitány.
A térkép tartalmazza a hosszabb távú építkezések miatti útlezárásokat is (Műegyetem rakpart, Fehérvári út, Móricz Zsigmond körtér, Kálvin tér).
A POI adatbázis jelenleg 51.072 db érdekes pontot tartalmaz. Ez jelentős, közel 7.000 darabos növekedés az előzőhöz képest.
Az online hibabejelentőről az elmúlt időszakban 2399 bejelentés lett feldolgozva. 317 bejelentés van kiemelt kategóriában és 185 feldolgozatlan maradt.

Hozzászólások

Bocsi, ez mikor jelent meg ez a vadi uj?

Kár, hogy nincs egy dátum, a bejegyzéseknél, amit a rendszer tenne fel.

itt az oldalon 3 napja, a garmin.hu-n pedig kb.: 1-2 hónapja él a térkép

a dátumozást meg kivettem, mert zavaró volt, de ahogy látom vissza kell tennem :)

Sziasztok!
Nekem lenne egy kérdésem... Sikerült feltennem a GARMIN 5.0-át és tökéletesen működik Nokia N95 8Gb-ton . De csak Magyarország térképe van meg. A kérdés az lenne, hogy honnan tudnék leszedni több térképet pl.: Európa...

Előre is köszönök mindent az oldalon lévőknek...

benne van a link itt ebben a cikkben. nézz feljebb és ott lesz. ott találsz több térképet is, pl. Európa.

Sziasztok!
Felraktam, mukodik, minden ok.
Azt arulja el vki, hogy tudom a poikat (51000 db) felrakni ra, ugyanis most teljesen ures.
Koszi

poi loaderrel, letölthető a garmin honlapjáról

Sziasztok.Kezdő vagyok ebben a témában.Segitséget szeretnék kérni,hogy a térképet hova másoljam be melyik mappába.Mert egyenlöre e telefonom nem telepiti sehova.Segitséget köszi elöre is.

memkari garmin mappájába.

Bocsi még 1 kérdés.Honnan tudom letölteni a garmin xt.

látod itt jobbra a gps navigációk ingyen feliratot? onnan lehet.

köszi

Hello!
Nekem volt az N95-ön Garmin rátettem a frissítést de nem működik a kód generátor mármint nem fogadja el a generált kódot.
Valami ötlet?
Másik kérdés meg az hogy nagyon nehezen talál GPS-t,nagyon lassú max 1 egység jön be.Én vagyok türelmetlen vagy valmami nem működik rendesen?

Tudom hülye kérdés:de a progi ingyenes, tehát nem vesz le pénzt a kártyaámról amikor használom???

hát ha letiltod benne a wap hozzáférést akkor ingyenes. ha csatlakozni akar akkor ugyis szól a progi!

hát akkor rosszul generáltál valamit. amig nincs jó kód addig nem talál holdat. amugy 1-2 perc alatt találnia kell műholdat.

Megoldodott a probléma!A leírás segítségével!

Sziasztok Nokia E90nen,hogy kell telepíteni,mert nekem nem működik,elég a magyarország térkép is.Előre is köszönöm.

Sikerült végre mindent megoldani, kiprobáltam és teljesen jól működik a GPS!!! Nekem a leírás segített nagyon sokat ajánlom mindenkinek aki akadályba ütközik!!

Sziasztok.Ha felrakom az letölthető új Naviguide Hungary 5.0.Akkor újra kell kódot generálnom?Választ elöre is köszi.

Sziasztok!

Amit megadtatok oldalon hogy mindig frissül azok a térképek csak demók? Ha igen akkor nem tudtok olyan oldalt ahonnan letudnám tölteni a teljes Euróba térképet? Üdv

http://www.mininova.org/get/1035075

ez torrent, teljes eu térkép!

Nagyon szépen köszönöm! Az a kérdésem lenne hogy ugyan úgy kell megcsinálni mint a magyart? Csak másik kártyára ugye? Ha jól tudom akkor egy kártyán csak egy fajta lehet! Pl: csak Magyar vagy csak Európa! Mennyire részletes a Magyar térkép a Teljes Európában? Magyar hang? Ha nincs akkor ugyan úgy be kell másolni a Voice mappába a Magyar hangot? Azt a Két fájlt ugyan úgy meg kell csinálni és be kell másolni? Bocsika a sok kérdésért! Előre is köszi!

csak a térképhez tartozó UNL fájlt kell elkészíteni újra, a hang az marad ugyanúgy. az európai térképen a magyar sajnos kevésbé részletes. együtt meg nem igen lehet őket összehozni, max, ha Te saját kezűleg beleszerkeszted.

Frissítettem erre a verzióra a 4.2-est, de nekem akkor sem megy. Mindent jól csináltam és NEM MEGY! Valakinek ötlet? Tomee???

Sziasztok! Megakadtam az Európa térkép feltelepítésében! Tomeee, szinbiánosok guruja segíts! Letöltöttem azt amit mondtál! Kicsomagoltam és minden létező setup-ot feltettem de mikor leválasztottam a telefont a gépről nem volt fent rajta a Garmin progi! És a térképek hol vannak? Azt se találtam! Nem teszi fel magának? Segítségedet előre is köszönöm! Üdv

Tomeee! Légy oly szíves és írd le Nekem pontról pontra hogy hogyan rakod fel az Európa térképeket! A programot már sikerült feltennem de térképeket meg utakat nem találok! Hogy van ez? Válaszodat előre is köszönöm!

Sziasztok! A megyeri híd benne van már a frissítésben? Köszi!!!

Tomeee! Légy oly szíves és írd le Nekem pontról pontra hogy hogyan rakod fel az Európa térképeket! A programot már sikerült feltennem de térképeket nem találok! Hogy van ez? Hol vannak Válaszodat előre is köszönöm és minél előbb várom! Üdv

ezt ha winrarral kibontod, találsz benne egy 1,4 gigás gmapsupp.img fájlt, az a térkép, ezután már csak a leírást kell elolvasnod és kész is.

segítek: a memkari garmin mappájába kell a térképet berakni. kell hozzá GMAPSUPP.UNL fánerájlt is gelni!

Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy a garmint felteszem! Bemásolok mindent ahogy kell.... Elinditom és mintha nem lenne fent térkép! A kis nyil ott van de tök fekete minden mögötte sehol 1 ut sehol semmi((((((((( Szeintetek miért lehet? A térkép mappát csak a garmin könyvtárba kell másolni vagy valamelyik almappába? (n95-ön)
Válaszotokat elöre köszi!!

Sziasztok! lenne egy apro problémám.... Mégpedig: Feltelepitem a garmint mindent bemásolok ugy ahogy leirták.... El is indul szépen csak atérképet nem látom... Tök fekete minden! Sehol semmi csak a kis irányado nyil jelenik meg.... A térképet simán a garmin mappába kell másolni vagy valamelyik alkönyvtárba??
Mi lehet a gond?
Válaszotok elöre köszönöm!
Üdv

Lehet hogy nem, vagy hibásan generáltad hozzá a kódot.

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy azt megtudom-e csinálni és ha igen akkor hogyan, hogy több térképet összefűzök és úgy használom egyszerre Őket! Pl: Magyarország,Szlovákia, Szlovénia stb. Mert a teljes Európa térkép érdekessége számomra hogy nincsen benne az országok listájába a Magyarország de miután bepozicionált már tudta hogy hol vagyok és tudtam itthonra tervezni! De pl: Szlovákia szintén nincsen a listában így nem is tudok oda tervezni! Lehet hogy mikor beérek az országba majd azt is felismeri de ez azért elég kockázatos lenne! Remélem Érthető voltam! Válaszodat Előre is köszönöm és minél előbb várom! Üdv: Zolky

sziasztok.

Nekem is az volna a kérdésem,hogy hogyan tudnám azt megcsinálni hogy én állítom össze a térképeket azokról az országokról amik nekem kellenek és azt egy mappában fölmásolni a garmin navihoz.
A másik meg az volna hogy föltettem a gyári nokia navit is és működik is de nekem nem jön be ez ezért szeretném törölni a telorol hogy ne foglalja a helyet mert a térkép is föl van telepítve és így jelentős helyet foglal,de sehol nem találom a térképeket ezért nem tudom törölni (N95 8G)a telo.Ha valaki tudna segíteni megköszönném.

a nokia maps cuccai a memóriakártya cities mappájában vannak, de ugy tudom hogy a maploader programmal is lehet törölni!

Ezt kifejtenéd bővebben , mert a Garmin mappa televan minden más dologgal, ott hova kell másoolni? Mert oda én bedobtam egy már megtört fájlt, át is neveztem ahogy kell, de a navi azt irja no map...

Valaki irja már le részletesen pontrol pontra hova kell tenni a térképet, mert a navim azt irja no map...A telefon memoriakariján a Garmin mappába mondták, de azon belül hova, mert ott rengeteg minden más is van...Egy már megtört fájlt másoltam be, át is van nevezve, de nem látja a navi, mi ennek az oka?

A garmin gyökerébe kell mind a térképfájlt, mind a kódokat másolni.