WarMUX Worms alapú játék Symbianra

A népszerű Worms játék ingyenes verziója most letölthető a cikkből.

A népszerű Worms játék ingyenes Linux, Macintosh, illetve Windows átirata a Wormux. A program, akárcsak elődje nem nélkülözi a humort, ami a karakterekben, a hangokban, a furcsa fegyverekben (30 áll a rendelkezésünkre) és magában az egész játékmenetben is végigvonul. A játék alkalmas hálózati módra, de egyjátékos részben pedig 38 teljes pályát találunk.

A játék letölthető az alábbi linkről (43 MB).

Támogatott rendszerek: Symbian v5 és S^3.

Hozzászólások

Wormux nem Warmux:)

Akkor a hivatalos honlapon miért van warmux? :P

sziasztok!
valaki nem tudja, hogyan lehet a symbian ^3-as játékokat szignózni? mert a nagy mérete miatt nem megy a szokásos módszerekkel (pl.OPDA.com)
előre is köszönöm!

mathee: Nagyobb fájloknál mint pl nfs shift hd, nekem is hibaüzit dob a signSiS. De le kell okézni és kész. Attól függetlenül megcsinálja a szignózott filet. Csak pár másodpercet várni kell, esetleg bezárni majd újra megnyitni a total Commandert. Nálam be szokott jönni. :) A hiabüzenetes szignózott fájlokat is simán engedi telepíteni.

köszi, de az a baj, hogy ha az opdan szignózok egy 2mb-os fájlt, azt se engedi felrakni, ugyanúgy tanúsitványhibát ír ki, mintha nem is szignóztam volna, amúgy c7-em van

Próbáld a telefonon szignózni a freesigner nevű programmal (nekem is C7-em van), vagy van a BatchSigner, ami több fájl-t tud szignózni, ezek sosem írtak nekem még hibát.

Sziasztok!

C7-em van, és a SignSis program fennt van, iletve a key, cer fájl is egy mappában. Hogyan kell a SignSis programba betenni ezeket a fájlokat, illetve a .sis fájlt?
Mert ha rákattintok, akkor csak irni lehet vele (ugy mint sms-t), de annak nincs túl sok értelme...
Köszönöm előre is a segítséget!

Sziasztok.

A legegyszerübb feltenni egy tört romot és onnantól kezdve semmilyen programmal nincs gond. Én is így tettem amint megvettem a telefont (N8).
Mindenkinek ezt tudom ajánlani!

üdv:Péter!

Sziasztok!
Annyira jó ez a játék.. Már igen régóta kerestem egy worms játékot a telefonra, de eddig csak ilyen rosz java alapút találtam.. Most végre lett egy jó worms típusú, teljeskijelzős, szép grafikájú játékom.. :)
Köszönet a feltöltőnek..
Üdv.: Altair5

persze pont akkor lövik tarkón a symbiant, amikor a legjobb játékok kezdenek megjelenni rá...
Köszi elop te ancasteri majom