Widgetizer Symbianra: Pakold tele a főképernyőt!

A PNHT Widgetizer alkalmazás letölthető a csatolmányból. Erősen beta állapotú, viszont működik és a lényeg látható. Nokiákon és Samsungon is fut, SE nincs tesztelve.

Várjuk a visszajelzéseket.


Hozzászólások

Ez mind szép és jó, és tudom hogy még mindig beta jelölésű, de ez megint csak "gányolás".
Elismerem, kényelmesebbé teheti az életünket (már ha sem az aksit, sem a teljesítményt nem szívja le). Viszont se új hasznos gadgeteket (az óra szép, de minek kettő a főképernyőre?), se értelmes kezelőfelületet nem kapott a program.

Az s60v5, azaz Symbian^1 rendszernek nyílvánvaló hiányosságai vannak, mely legszembetűnőbb forrása a keztelőfelület. Viszont véleményem szerint két féle módon lehetne jobbá tenni, vagy elérni, hogy működjenek rajta a már meglévő N97-re is elérhető widgetek, vagy teljesen újraírni azokat Qt-ben (részben Symbian^3 majd teljesen a Symbian^4, s a 3 már nagy előrelépés, még közel sem tökéletes). S nem különálló program keretében, hanem úgy, hogy kidobálni belőle a régi változatokat, és akkor kaphatnánk egy még jobb telefont.

Elismerésre méltó a srácok munkája, nem tudom hogy kerülték meg a dolgot, tényleg ügyesek, de még sokat kell érnie a programjuknak, hogy igazán használható legyen. Remélem így lesz, s akkor nagyon szívesen fogok nekik gratulálni.

Egy 5800 boldog, de közel sem tökéletesen elégedett tulajdonos.

Nekem miért ír tanusitvány hibát telepítéskor?

Gondolom signózni kell.

Nekem be jön, az első hozzászólása ellenére, már csak ah azt a tényt veszem figyelembe hogy a gyári 4 azaz négy kitehető hivatkozás kicsit kevés, így pedig annyit tehetek ki amennyi nekem kell, már csak ezért meg éri, szerintem :-)
A nokiaprogramok oldalon van magyar nyelvű verzió !!

Már nem lehet letölteni! :(