X-Plore 1.33 ALL - Fájlkezelés felsőfokon.

Megérkezett a legújabb verziója a legnépszerűbb fájlkezelőnek. Itt az LCG X-plore 1.33. Tovább mögött a részletek!

Részletek: teljes verzió!

CsatolmányMéret
Fájl Lonely.Cat_.Games_.X-Plore.v1.330 byte

Hozzászólások

Hali!
Ez is visszaszámlálós tipus?

Nem az. Nem számlál, teljes verzió. Le is írtam.

Hát nekem frankón visszaszámlál, és bőszen hírdeti, hogy vegyem meg a teljes verziót. Megy vissza a régi... Kár. Már kezdtem örülni.

Nálam nem.

Úgy csináltam hogy előszőr teljesen letöröltem a régit, majd felraktam ezt, és gond nélkül elindul és nem számlál semmit. Igaz hackelt a telóm, lehet hogy ez miatt működik csak!

Sziasztok!!
Nekem is visszaszámlálós volt,de ezt a progit rá telepitettem,megkérdezte,hogy lecserélem a régit?? Igen ,és ez nem számlál vissza!!(n95 8gb,hack-elt!)

Nekem tutin megy. Bár már ezt is újra kellett telepítenem mer ez is megadja magát néha. e51-em van és már a 1.30 xplorer is csinált ilyet .csak úgy gondol egyet és nem lehet többet elindítani. ujra kell telepíteni.

Nekem is hackelt e51em van. Nem értem miért nem jó...

Anyyit vettem észre, hogy ha más LCG termék is fent van a telón, akkor nem működik a program törése! Én leszedtem minden LCG cuccot, csak ezt az xploret raktam fel így jó!

Feltettem a The Pencil programot, és utána már nem akart nekem se működni, sőt az 1.30-as sem, mindig akárhányszor beléptem újra regisztrálni kellett. az 1.20-as már nem csinálja ezt, anná lelég 1× regisztrálni.

Nekem még így se működnek az új x-plore-k csak az 1.20-as, minden belépésnél újra kell regisztrálnom nekem is e51-em van