Ingyen Mobil TV a T-Mobile hálózatán

Kiváló minőségű televízió, rádió és webkamera megtekintési lehetőség ingyen és csak a T-Mobile hálózatán.

A cikk alján található csatolmányban megtalálhatók az összes jeleneg működő TV és webkamera adások. A következő beállítások szükségesek hozzá:

1. Rendeld meg a NETSTART wapszolgáltatást a 1777-es számon! (Dominó központ szám, ingyenes)

2. Állítsd be a (GPRS, EDGE, 3G, HSDPA) netkapcsolatot telefonodon! (IP cím: 212.051.126.002, portszám: 8080, APN, majd név és jelszó is: wap). Ha nem sikerül, kérd a T-Mobile segítségét, és ráküldi a megfelelő beállítást készülékedre. Vagy a mobilgyártó weboldalán ugyanezt szintén megteheted.

3. A bemásolt fájlokat tetszés szerint nyisd meg (pl.: M2.sdp) a telefon videostreaming alkalmazásával, és pár másodperc múlva már nézheted is az adásokat! Ha a telefonod nem kezeli a letöltött fájlokat, akkor írd át a kiterjesztésüket .sdp vagy .ram formátumra!

Figyelem! A szolgáltatás csak T-Mobile SIM kártyával használható! Nem minden mobilkészülék támogatja a video streaming szolgáltatást, pontos adatokért nézz körbe a telefongyártó honlapján! A Symbian operációs rendszeres telefonok mindegyike támogatja a streaming-et, hozzá a szükséges lejátszó: Real Player. A szolgáltatás teljesen ingyenes. Még 0 Ft-os kártyával is működik.

A szolgáltatás nem megfelelő használatából adódó károkért az Upfone.hu semmilyen felelősséget nem vállal!

Új csatornák:

1. Life Network
2. Ozone

Elérhetőség (PC-n is megtekinthető a link, de csak mobilról működik).

Változás 2010. decemberétől:

Az ingyenes mobiltv, rádiók, valamint a webkamerák feltétele változott. Ezentúl ingyenesen maximum havi 5 órát használható a szolgáltatás, ezen felüli időtartam a mindenkori díjszabás alapján történik kiszámlázásra.

CsatolmányMéret
Csomag ikon mobiltv_upfone.hu_.zip4.07 KB