4Fukushima 2.0 - frissült a magyar iOS játék

A 4Fukushima egy izgalmas akció, ügyességi, logikai kombináció, amely új játéktípust teremt a piacon, s amit Mi csak Wall Defense-nek hívunk.

A feladat egyszerű, de nagyszerű:

Lézerkapuk állandó ki-, és bekapcsolásával kell megvédeni az atomerőművet a támadó ellenségektől. A lézernyalábok mellet olyan finomságokkal operálhatunk még, mint az EMP (Elektromágneses impulzus), amely mindent felrobbant a pályán, vagy a mágnes lámpák, amelyek eltérítik a legvadabb ellenséget is. De ezeken kívül még sok mással is elszórakozhatunk, hiszen rengeteg izgalmas kiegészítő, és sok rafinált ellenség borzolja a kedélyeket.

Néhány szóban az új verzióról:

Rengeteg visszajelzés érkezett a 4Fukushimával kapcsolatban, ezért a készítők úgy döntöttek, hogy gyökeresen átalakítják a játékot. Az eredmény még több akció, még izgalmasabb játékmenet, és még látványosabb megjelenítés, és ez csak néhány apróság az ezernyi változásból.

A játékmenet rövidebb lett és bekerültek új játékmódok új világokkal, pályákkal. Így sokkal izgalmasabb lett elődjénél, hiszen az egymást követő pályák más és más világokban játszódnak, és a lézerkapcsolók elrendezése is folyamatosan változik. Tehát esélye sincs a játékosnak elkényelmesedve játszani, mert ez kőkemény akció is izgalom.

Az új világok mellett bevezetésre került még a Survival (Túlélő) mód, ahol végtelenszámú ellenség ostromolja az atomerőművet addig, amíg bele nem halunk.

Ebben a játékmódban tehát a pontgyűjtés a lényeg, amelyeket különböző szorzókkal növelhetünk, ha ügyesen játszunk. De nehogy azt higgyük, hogy a szorzókat a Jézuska hozza ajándékba! Meg kell érte küzdeni!

Ezt két módon tehetjük meg: Az egyik a „Feel the Energy” mód, ahol jó JEDI-ként kell éreznünk az energiát, azaz akkor növeljük a szorzókat, ha az életenergiánk a maximumhoz vagy a minimumhoz közelít. A másik mód a „Hold ’Em”, ahol a szorzókat úgy szerezhetünk, ha egy szörnyet sem engedünk becsapódni. Mindkét mód esetében a szorzók az idővel arányosan növekednek, és hibázás esetén azonnal visszaállnak az alapállapotra, vagyis nullára.

A játékot a készítők jóvoltából mi is kipróbáltuk, és meg kell hogy mondjam: nagyon jóra sikerült az app, érdemes letölteni.

Letöltés