Advent 2012: ünnepi alkalmazások okostelefonra

Egyelőre nincs nagy kínálat az idei Adventre készülő alkalmazások között, azonban már találni egy-két 2012-es appot, melyet most be is mutatok. Mindegyik program ingyenes és letölthető a Google Play-ről. Nálunk is elindult a adventi időszak, így minden héten írunk majd összefoglalót az aktuális appokról, játékokról és karácsonyi újdonságokról.

1. Adventi gyertya widget

Ez a kis widget kihelyezhető a főképernyőre, ahol négy gyertya társaságában izgulhatjuk végig az adventi időszakot, mely még visszaszámláló funkcióval is rendelkezik.

u

2. Christmas Calendar 2012 Advent

Idei naptár Advent alkalmából. Naponta kinyitható ablakokkal, melyek egy-egy tippet vagy receptet rejtenek (angolul).

3. Adventi és Ünnepi Programok

Ebben az alkalmazásban rengeteg kulturális, gasztronómiai és zenei programot találhatsz országszerte az Advent, Mikulás, Karácsony és az Újév ünnepekhez kapcsolódóan (magyar alkalmazás).

7i

4. Advent Győrben

Advent Győrben: idén 14. alkalommal kerül megrendezésre a Győri Téli Fesztivál 2012. november 30. és december 23. között. A belvárosban a vásárlás mellett a hamisíthatatlan íz- és illatkavalkád, karácsonyi körhinta, izgalmas szalmalabirintus, életre kelt mesekönyv, kisvasút és számos kulturális program várja a látogatókat (magyar alkalmazás).

iz