Amaze Gps Navigator - Ingyenes navigációs program bármely mobilra

Amaze ingyenes navigációs program minden telefonra

Az ingyenes navigációs program, legújabb verziója. Szinte az összes létező mobilkészüléken működik, a navigáláson kívűl számos extra szolgáltatást is nyújt.

Támogatott telefonok:

Asus, Apple (iPhone), BlackBerry, Fly, Gigabyte, HP, HTC, i-Mate, LG, Mio, Motorola, Nokia, Philips, Samsung, Siemens, Sonim, Sony Ericsson, Toshiba, Windows mobilok.

Letöltés

Letöltés (upfone verzió, egyedi grafika és hangok)

Frissítés (2013.08.09): az alkalmazás ezentúl minden mai mobil operációs rendszert támogat: iOS, Android, Java, Blackberry, Windows Phone (letölthető innen, vagy a készülék alkalmazás áruházából). A navigáció teljesen ingyenes és korlátlanul használható, a térképek eléréséhez aktív mobilnet (adatkapcsolat) szükséges, ahogy a Google Maps-nél ezt megszokhattuk. Az Amaze navigációs program tartalmazza az összes létező POI-t (szórakozóhelyek, éttermek, benzinkutak, áruházak) és jelzi a sebességmérő kamerákat is.

További navigációs programok (offline, azaz internet nélkül is használhatók): innen elérhetők. Bármilyen kérdésetek van, keressetek minket e-mailben (info [kukac] upfone.hu) vagy Facebookon.