AppSas, az új Android app árfigyelő rendszer

Bemutatjuk Magyarország legújabb Android alkalmazásokkal kapcsolatos kezdeményezését, az AppSas.hu Android App Árfigyelőt. Az oldal célja, hogy a felhasználók összegyűjthessék és egy felületen áttekinthessék kedvenc programjaik árváltozásait, illetve az oldal az Androidos közösség számára segítséget nyújt abban, hogy ne maradjanak le az akciós, vagy az ingyenessé vált programokról. Az oldal keretein belül lehetőség van arra is, hogy megtekintsék mások "sasolt" programjait, és az alapján új, eddig nem ismert programokat fedezzenek fel.

appsas

Az AppSas.hu jelenleg még béta állapotban van, tehát folyamatos fejlesztés alatt áll: mind design, mind pedig működés szempontjából.

Az oldalt mi is kipróbáltuk. Az első benyomások teljesen pozitívak, egy kifejezetten jól összerakott felületet láthatunk, mely egy egészen "egyedi" oldaláról közelíti meg az Androidos alkalmazásokat. Nagyon jól jön, amikor a kedvenc programjainkat és játékainkat egy csokorba gyűjthetjük, majd amikor ráérünk, egy-két perc erejéig gyorsan megtekinthetjük azok változásait. Így nem kell hosszú időt a Google Play áruházban tölteni ahhoz, hogy az appok árait megszemlélhessük.

Véleményünk: Kötelező.

Link