Április 12-én érkezik az új Facebook Home alkalmazás

Április 12-én érkezik az új Facebook Home alkalmazás, mely csak Androidon fut, azon belül is első körben az alábbi készülékre lesz telepíthető: Samsung Galaxy S3 és S4, HTC One és One X, Samsung Galaxy Note 2. Pár hónapon belül pedig a jobb Androidos táblagépekre is elkészül majd.

Az új Facebook Home nem csak egy új kliens, hanem részben a főképernyőbe is beépül, így akár azon belül is indíhatók lesznek más appok, illetve a lezárt képernyőn is folyamatos adatfolyamot képes megjeleníteni. A képernyő egészét betölthetik a felhasználók által feltöltött fényképek, rajtuk a barátok képeivel és állapotfrissítésekkel.

Facebook home

Az alkalmazás egyelőre még kiadás alatt van, a pontos megjelenési dátum április 12 , azaz jövő péntek.

Facebook telefon nem lesz, hiszen már mindenki zsebében ott lapul. Viszont azért van egy jó hírünk, hiszen a HTC First készülék hivatalosan is bejelentésre került, de nem FB telefonként. A készülék az alábbi tulajdonságokkal rendelkezik: Snapdragon 400 1.7GHz-es órajelű processzor, Adreno 305 videochip, Miracast wireless technológia és 4G LTE. A telefon 99 dolláros kezdőártól lesz elérhető április 12-től az amerikai AT&T kínálatában.

HTC First

Facebook új alkalmazás