Az LG Optimus L9 bemutatásával tovább bővül az L sorozat

Az LG Optimus L9 bemutatásával tovább bővül az LG L-Style termékcsaládja. A korábban már megismert LG Optimus L3, L5 és L7 után az LG Optimus L9 várhatóan még tovább növeli az L sorozat sikerét, hiszen ez a modell is az LG által megalkotott rendkívül erős formatervezési vonalat viszi tovább.

lg optimus l9

Az LG prémium L-Style formatervezési filozófiájába illeszkedő LG Optimus L9 keskeny, mindössze 9,1 mm-es készülékháza és modern, négyszögletes formája kényelmes fogást és egyedi megjelenést biztosít.

A kategóriájában legnagyobb, 4,7 hüvelykes (11,9 cm) IPS kijelzővel rendelkező LG Optimus L9 tiszta, élethű és rendkívül részletgazdag vizuális élményt kínál. A nagy sűrűségű, 2150 mAh kapacitású SiO+ akkumulátornak köszönhetően a felhasználók egész nap használhatják az új funkciókat és szolgáltatásokat maximális teljesítmény mellett, miközben a készülék megőrizte kivételesen karcsú formáját is.

Az LG Optimus L9 kiemelkedik a mezőnyből az olyan egyedi felhasználói élményt nyújtó funkcióival, mint például a QTranslator fordító, a My Style Keypad, valamint a régóta népszerű QMemoTM jegyzetek.

A QTranslator funkció nem csak szavak, hanem teljes mondatok és kifejezések azonnali fordítására is képes közel 44 forrásnyelvről 64 célnyelvre. Az optikai karakterfelismerő technológia révén a telefon felismeri a kamerájával beolvasott betűket, és egy elektronikus szótár vagy online szolgáltatás segítségével fordítja le a szavakat, mondatokat vagy kifejezéseket.

A My Style Keypad funkciónak köszönhetően a billentyűzet aszerint változtatja a megjelenését, hogy egy (jobb vagy bal), vagy két kézzel gépelünk. Az LG Optimus L9 QMemo funkciójával ujjbeggyel vagy kézírással rögzíthetünk és oszthatjuk meg ötleteinket másokkal.

Főbb termékjellemzők:

• Operációs rendszer: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
• Chipset: 1 GHz Dual-Core
• Kijelző: 4,7 hüvelykes (11,9 cm) IPS
• Memória: 1 GB DDR2 (RAM) / 4 GB e-MMC
• Kamera: 5 megapixel (hátsó) / VGA (első)
• Akkumulátor: 2150 mAh SiO+
• Méret: 131,9 x 68,2 x 9,1 mm / 125 g
• Egyéb: DLNA, QMemo jegyzetek, QTranslator funkció, My Style Keyboard funkció