Bejelentették a következő Android verziót: ez az Android 4.4 KitKat

Bejelentették a következő Android verziót: ez az Android 4.4 KitKat

Meglepve tapasztaltuk, hogy a Google a megszokottnál más irányba tért: hamarosan érkezik az eddigi legjobb és legfinomabb Android rendszer, a Kitkat. Egyelőre nem lesz 5-ös verzió (hiába vártuk már a 4.2 után), a KitKat a 4.4-es számot kapta.

A Google életében eddig még nem volt olyan példa arra, hogy egy termékének egy másik termék nevét adja, de mivel ez elvileg nem okoz problémát a két cég között, és pláne az Android finomság-faktorával szorosan is kapcsolódnak egymáshoz, ezért epekedve várjuk az újdonságot.

Android 4.4 KitKat

A Google amúgy nem véletlenül választott egy ismert csokigyártót, hiszen Amerikában mától kezdve több millió Android logóval ellátott Kit Kat csokoládét dobnak a boltok polcaira, ezáltal is növelve az amúgy sem kevés, mostanra közel 1 milliárdos eszköz-aktiválások számát.

A Google az új rendszerrel minden eddiginél nagyobbat fog dobni, melynek részletei még nem kerültek napvilágra, de reméljük hogy hamarosan beszámolhatunk róla.

Videó:

Frissítés: közben megérkezett az Android figura alakú Kitkat csokoládé is, továbbá a kitkat.de oldalon Nexus 7-et is nyerhetünk az Android logós Nestlé termékekkel.