Bemutatkozott az LG L SeriesIII az MWC-n

Bemutatkozott az LG L SeriesIII az MWC-n

Budapest, 2014. február 27. — Az LG Electronics (LG) az idei Mobil Világkongresszuson (MWC) mutatta be a népszerű L Series termékcsalád harmadik generációját. Az L SeriesIII az LG egyedi, minimalista formatervezési irányvonalát viszi tovább, ugyanakkor továbbfejlesztett hardvert és kezelőfelületet, valamint a kategóriában nem jellemző, legfrissebb operációs rendszert kapott. Az L Series és az L SeriesII készülékek nemzetközi sikerét az L SeriesIII minden bizonnyal folytatja majd, hiszen a legújabb sorozat egyedi külsejét és praktikus szolgáltatásait az LG prémiumkategóriás G sorozata ihlette.

LG L SeriesIII MWC 2014

Az LG formatervezési hagyományai a szemet gyönyörködtető L SeriesIII okostelefonok minden részletén tetten érhetők. Az egybefüggő felület, az igényes kidolgozás, az elegáns fémkeret és a Quick Window intelligens védőtok tökéletes harmóniát alkot az L SeriesIII készülékeken. A három élénk színben elérhető Quick Window az LG első, kifejezetten középkategóriás készülékhez tervezett védőtokja. A Quick Window nem csupán leejtés és ütődés ellen nyújt védelmet, hanem ablakán keresztül felnyitás nélkül is láthatóvá teszi a pontos időt, illetve azt is, hogy kitől érkezik hívás.

Az L SeriesIII modellek Android 4.4 KitKat operációs rendszerükkel még inkább kiemelkednek a középkategóriájú termékek közül. Az LG a termékcsalád valamennyi tagját a Google legfrissebb operációs rendszerével dobja piacra, így a legújabb, optimalizált Android platform szélesebb közönség számára is elérhetővé válik. A korábbi verzióknál még látványosabb és még inkább magával ragadó felület mellett az Android 4.4 KitKat operációs rendszer nagyobb teljesítményt és felhasználóbarátabb élményt nyújt.

Az LG prémium termékeinél már megszokott kifinomult forma mellett az L SeriesIII család tagjai a felhasználói előnyök egész sorát nyújtják, így jóval többet jelentenek egyszerű frissítésnél — mondta el Dr. Jong-seok Park, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója. — Az L SeriesIII az operációs rendszertől a kezelőfelületig minden elemével hűen tükrözi az LG célját, mégpedig azt, hogy minél több vásárlóhoz juttassa el a legkiválóbb okostelefonokat. Biztosak vagyunk benne, hogy az L SeriesIII termékcsalád jelentős sikereket ér majd el a 3G-készülékek piacán.

Az MWC 2014 kiállítás látogatói a barcelonai Fira Gran Via központ 3-as termében élőben is megtekinthetik az L SeriesIII család első három tagját, az L40, az L70 és az L90 modelleket.

Az L Series III formatervezéséről készült interjú az alábbi linken található

Az L90 főbb jellemzői:

- Processzor: 1,2 GHz-es, négymagos
- Kijelző: 4,7 hüvelykes (10,9 cm) IPS-kijelző, qHD (960 x 540)
- Memória: 8 GB / 1 GB RAM
- Kamera: (hátlapi) 8 / (előlapi) 1,3 megapixeles
- Akkumulátor: 2540 mAh (cserélhető)
- Operációs rendszer: Android 4.4 KitKat
- Méret: 131,6 x 66,0 x 9,7 mm
- Hálózat: 3G (HSPA + 21 Mbps)

Az L70 főbb jellemzői:

- Processzor: 1,2 GHz-es, kétmagos
- Kijelző: 4,5 hüvelykes (10,9 cm) IPS-kijelző (800 x 400)
- Memória: 4 GB / 1 GB RAM
- Kamera: (hátlapi) 8 vagy 5 megapixeles / VGA – a különböző országokban eltérő lehet
- Akkumulátor: 2100 mAh (cserélhető)
- Operációs rendszer: Android 4.4 KitKat
- Méret: 127,2 x 66,8 x 9,5 mm
- Hálózat: 3G (HSPA + 21 Mbps)

Az L40 főbb jellemzői:

- Processzor: 1,2 GHz-es, kétmagos
- Kijelző: 3,5 hüvelykes (480 x 320)
- Memória: 4 GB / 512 MB RAM
- Kamera: (hátlapi) 3 megapixeles
- Akkumulátor: 1700 mAh vagy 1540 mAh (cserélhető) – a különböző országokban eltérő lehet
- Operációs rendszer: Android 4.4 KitKat
- Méret: 109,4 x 59,0 x 11,9 mm
- Hálózat: 3G (HSDPA + 14,4 Mbps)