Bemutatták a HTC 8X Windows Phone 8 okostelefont

2012. szeptember 19. - Bemutatták a HTC 8X okostelefont.

Igazi színes egyéniség lett a HTC két új Windows Phone 8 alapú készüléke, mely a 8X és 8S típusjelzésre hallgat. A több variációban is kapható készülékek letisztult design-t, erős operációs rendszert és Snapdragon processzorokat kaptak.

htc 8x

Mit tud a HTC 8X?

Ez lett a taiwani gyártó legerősebb Windows Phone 8 alapú okoskészüléke. Erős 1.5 GHz-es Snapdragon S4 processzort, 4.3 incses 720p HD Super LCD 2 képernyőt kapott 1GB RAM, 16GB beépített táregység és NFC társaságában.

Az új Nokia Lumia készülékekre hajazó külső nem éppen volt jó választás, első látásra igencsak összekeverhető a két gyártó készüléke, azonban a hátlapon is feltüntetett Beats Audio logó már mást mutat. A készülék a jól bevált 3G és HSDPA adatátviteli lehetőségek mellett 4G LTE támogatást is kapott, valamint a hátlapi 8 megapixeles- és előlapi 2 megapixeles kamerák sem elhanyagolható alkatrészek.

htc 8x

A specifikációknak még nincs vége, a 8X a következő opciókat kapta még:

Gorilla Glass 2 üvegfelület, beépített 1800 mAh akkumulátor, polikarbonát készülékház, Beats Audio, 88 fokos ultra széles látószögű előlapi kameralencse, a hátlapi kamermodul pedig kiemelkedő f/2.0 rekeszértékkel büszkélkedhet. Vaku helyett egy kis LED villanót kapott, viszont a kamera az 1080p videófelvételt is tudja.

A készülék novembertől kapható a boltokban.

htc