Bréking! Itt a Sony Ericsson Xperia Arc S mobil 3D-vel és szupergyors processzorral

2011. augusztus 31. Budapest – A Sony Ericsson ma a berlini IFA kiállítás kapcsán megrendezett sajtótájékoztatón mutatta be az Xperia arc S készüléket. Az Xperia család legújabb tagja a díjnyertes Xperia arc okostelefonra épül, 1,4 GHz-es processzorral és a Sony 3D panoráma technológiájával rendelkezik, valamint hozzáférést kínál a Sony Entertainment Network „Music Unlimited” és “Video Unlimited” szolgáltatásaihoz.

Az Xperia arc S 25 százalékkal gyorsabban alakítja át a médiafájlokat és indítja el a kamerát, a weboldalakat pedig 20 százalékkal gyorsabban jeleníti meg, mint az Xperia arc.

A 2011-es Xperia okostelefonok felhasználói már élvezhetik a „Music Unlimited” és a „Video Unlimited” szolgáltatásokat (az elérhetőség régiónként eltérő):

A „Music Unlimited” több mint tízmillió zeneszámos globális tartalomszolgáltatásához biztosít azonnali hozzáférést, valamint saját személyes zenekönyvtárat és reklámmentes rádióadókat kínál, emellett többféle eszközzel is elérhető.

A kizárólag a Sony Ericsson Xperia készülékkel elérhető „Video Unlimited” a legfrissebb hollywoodi sikerfilmek, az örök klasszikusok és valamennyi elismert stúdió tévéműsorainak legteljesebb forrása.

„Az Xperia arc S az eddigi leggyorsabb és legerősebb Xperia. Egyértelmű példája annak, miért az Xperia készülékek a legalkalmasabb okostelefonok az olyan remek szórakoztató szolgáltatások igénybevételére, mint a Music Unlimited és a Video Unlimited” – mondta Nikolaus Scheurer, a Sony Ericsson Product Marketing részlegének vezetője.

Az Xperia arc S készülék a Sony kategóriájában legjobbnak számító technológiáit, köztük a 3D panoráma kamera funkciót is tartalmazza. A 3D panoráma segítségével a fotókat három dimenzióban is megtekinthetjük, ha a telefont HDMI kimeneten keresztül 3D tévékészülékhez csatlakoztatjuk. Az Xperia arc S készülék emellett ragyogó látványt nyújtó, Mobile BRAVIA Engine technológiát használó Reality Display kijelzővel és 8,1 megapixeles, HD videót rögzítő kamerával rendelkezik.

A Sony beépített Exmor R mobil képérzékelője pedig feljavítja a gyenge fényviszonyok között készült fényképeket. A felhasználók a Facebook inside Xperia által nyújtott egyedi közösségi médiaélményt is megtapasztalhatják, és beléphetnek az Android több mint 250 ezer alkalmazást tartalmazó világába.

Xperia™ arc S áttekintés:

• Szupergyors 1,4 GHz-es processzor
• 3D és 2D körpanoráma fényképezés
• 8,1 megapixeles kamera Exmor R™ mobil képérzékelővel
• 4,2“ Reality Display Mobile BRAVIA® Engine-nel
• A legújabb Android™ platform

A Sony Ericsson Xperia™ arc S 2011 negyedik negyedévétől lesz elérhető a kiemelt piacokon.