Ez a hét most a vásárlásról fog szólni. Helló 11.11!

Ez a hét most a vásárlásról fog szólni. Helló 11.11!

Kína ezen a héten tartja az év legnagyobb akcióját, mely a 11.11 néven terjedt el, ugyanis november 11-én tartják. Ez azonban nem olyan mint a Black Friday, hiszen ezek a leárazások már most elkezdődtek, és minden nap más akcióval várnak. A 11.11 bevásárlós "ünnep" egészen a Black Friday, azaz a fekete péntek időszakáig tart, de nem szabad halogatni a vásárlást, hiszen arra az időszakra lehet hogy minden készlet elfogy.

Természetesen ezek az akciós hetek nem csak elektronikai eszközök akcióiról szólnak. Most már minden termék kategória kapott saját felületet, így bármit szeretnél (tényleg bármit), azt biztos megtalálod.

Milyen márkák termékeit vásárolhatjuk meg a vásárlási szezonban?

Felsorolni nem az hogy nem fogjuk, inkább nem tudjuk. Rengeteg márka képviselteti magát az ünnepek alatt, köztük: Xiaomi, Alfawise, Lenovo, DJI, Teclast, Huawei, Umidigi, Megir, Skmei, Philips, Gocomma, Utorch, iLife, Cubot és még sokan mások.

Továbbra is a Gearbestet, azaz Kína egyik legnagyobb áruházát tudjuk ajánlani a vásárlásra, hiszen gyorsan, biztonságosan rendelhető bármilyen termékük, illetve a szállítás is kedvező (legtöbb esetben ingyenes), rendelhetünk EU raktárról, és Karácsonyig még bőven meg is küldik a kiválasztott termékeket. Ha figyeled Facebook oldalunkat, akkor jól járhatsz, hiszen olyan kuponokat is megosztunk, melyeket az oldalon nem találsz. Így jópár dollárral még kedvezőbben tudod az adott terméket megvásárolni.

Vásárlásra fel (kattints)!

Pár példa az akciós termékekre:

1. Xiaomi Redmi Note 6 Pro: 51.100 Ft
2. Alfawise 32GB Class10 microsd memóriakártya: 1.150 Ft
3. Xiaomi Mi Mix 2S: 113.500 Ft
4. JJRC drón 20 perc repülési idővel: 12.500 Ft